PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1 ulja
MOBIL 1™
MAZIVA 

PLATTNER 
40 godina nauke i istraživanja u svakoj boci, možete da se oslonite na Mobil 1 sintetička motorna ulja.
Mobil 1 Mobil Super 3000

POKRETANJE VAŠEG POSLOVANJA

PLATTNER s ponosom predstavlja Mobil 1 ™. Naša prvoklasna usluga dostupna je širom Republike Srbije, nudeći našim kupcima neprevaziđenu uslugu, podršku za vozni park i rešenja za radionice.
Bez obzira gde se nalazite u RS, saznajte kako vam Mobil 1 može pomoći da optimizujete performanse, održite garancijske rokove i produžite život motora.
Pored Mobil 1 ™ programa nudimo vam i druge programe Mobil Super ™, Mobilub ulja za transmisiju, Mobil ATF ulja za automatske menjače kao i Mobil Grease i Mobilux masti.
Mobil PVL brošura (PDF)Mobil 1 Mobil Super 3000
Mobil 1 – performanse u svakoj boci
Snažna zaštita od habanja, pokretanje u uslovima hladnog vremena, vrhunske performanse na visokim temperaturama i kao i održavanje čistoće motora samo su neke od kvaliteta zbog kojih je Mobil 1 vodeće sintetičko motorno ulje na svetu.
U stvari, Mobil 1 ulje je toliko jako i raznoliko da preko 60 modela vozila vrhunskih performansi izlazi iz fabrika upravo sa njim u svom motoru. Od Mercedes-AMG-a do Porsche-a, proizvođači vozila veruju Mobil 1 ulju kao fabričkom i preporučenom proizvodu za servise za zaštitu svojih modernih turbo motora.
Jednostavan alat za odabir ulja ExxonMobil pomoći će vam da odaberete pravo ulje za vaše vozilo, ispunjavajući ili prevazilazeći specifikacije iz priručnika za vaš automobil.
ExxonMobil Digital Oil Selector
Pored sveobuhvatne ponude Mobil 1 proizvoda, naš tim stručnjaka vam može pružiti i stručne i konsultantske usluge za vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas

MEHANIČARSKE RADIONICE

Poboljšajte poslovanje i zaštitite svoje klijente uz Mobil 1™
mehaničarske radionice

AUTOMOBILSKI DILERI

Sklopite partnerstvo s Mobil 1™ kako bi poboljšali poslovanje.
automobilski dileri
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram