PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL 1™
MAZIVA 

PLATTNER 
50 godina nauke i istraživanja stalo je u svaku bocu Mobil 1™ proizvoda. Oslonite se na Mobil 1™ sintetička motorna ulja i uživajte u vožnji!
Mobil 1 Mobil Super 3000

POKRETANJE VAŠEG POSLOVANJA

PLATTNER vam s ponosom predstavlja Mobil 1™ liniju motornih ulja. Ova prvoklasna sintetička maziva kao i naša potpuna tehnička podrška dostupni su Vam širom Republike Srbije. Već godinama unazad nudimo našim kupcima 24h/7 podršku kao i najbolje rešenje za njihove automobile.
Bez obzira gde se nalazite u RS, saznajte kako vam Mobil 1™ može pomoći da optimizujete performanse, održite garancijske rokove i produžite životni vek motora Vašeg automobila.
Pored Mobil 1™ linije motornih ulja nudimo Vam i druge linije proizvoda Mobil™ brenda kao što su Mobil Super™ motorna ulja, Mobilube™ ulja za transmisiju, Mobil ATF™ ulja za automatske menjače kao i Mobil Grease™ i Mobilux™ masti.
Mobil™ ulja za manualne menjače (PDF)
Mobil 1™ – performanse u svakoj boci
Snažna zaštita od habanja, održavanje čistoće motora, lako pokretanje u uslovima hladnog vremena, ali i vrhunske performanse na visokim temperaturama samo su neke od kvaliteta zbog kojih je Mobil 1™ proglašeno za vodeće sintetičko motorno ulje u svetu.
Mobil™ PVL brošura (PDF)
O snazi i reputaciji Mobil 1™ ulja i maziva govori tradicija duga već 50 godina kao i podatak da preko 60 modela vozila najprestižnijih proizvođača automobila izlazi iz fabrika upravo sa Mobil™ uljem u svom motoru. Jedni od najprestižnijih brendova poput Bentley-a i Porsche-a, veruju Mobil 1™ ulju kao fabričkom i preporučenom proizvodu za zaštitu svojih modernih turbo motora.

Od 1974. godine Mobil 1™ milju po milju pomerao je granice tehnologije, razvijajući se i poboljšavajući kako bi motori šriom sveta radili kao novi. Preko važne uloge u svetu motosporta do mnogih naučnih otkrića, brend Mobil 1™ ostavio je bitan trag u automobilskoj industriji, a više o tome saznajte klikom na link:
Mobil 1™ - Tradicija duga 50 godina!
Kako da znate koja vrsta Mobil 1™ motornog ulja je najbolja za Vaš automobil? 

Jednostavana aplikacija ExxonMobil-a pomoći će Vam da odaberete pravo ulje za Vaše vozilo, ispunjavajući ili prevazilazeći specifikacije iz priručnika Vašeg automobila.
ExxonMobil Digital Oil Selector
Pored sveobuhvatne ponude Mobil 1™ proizvoda, naš tim stručnjaka Vam može pružiti i podrobnije informacije vezane za sam sastav i upotrebu Mobil1™ ulja i maziva.
Kontaktirajte nas

MEHANIČARSKE RADIONICE

Poboljšajte poslovanje i pružite kompletnu  zaštitu vozila Vašim klijentima uz Mobil 1™
mehaničarske radionice

AUTOMOBILSKI DILERI

Sklopite partnerstvo s Mobil 1™ i unapredite svoje poslovanje
automobilski dileri
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram