PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1
MOBIL™ REŠENJA 
ZA RADIONICE 
Proširite posao i zaštitite svoje kupce sa Mobil 1™ proizvodima.
Mobil 1 Mobil Super 3000

VODEĆE SVETSKO SINTETIČKO MOTORNO ULJE

U PLATTNER-u shvatamo kako se većina radionica oslanja na vozila koja su izašla iz fabričkog garantnog roka.
Zabrinuti za kvalitet i ispravnu primenu maziva koja uzimaju, sve više i više radionica se okreće Mobil 1™ proizvodima; vodećim sintetičkim motornim uljem na svetu.
Mobil 1 se odlikuje tehnologijom protiv habanja koja pruža performanse koje prevazilaze osobine uobičajnih motornih ulja. Ova tehnologija omogućava Mobil 1 proizvodima da premaše stroge standarde evropskih, američkih i japanskih proizvođača automobila i pruže izuzetnu zaštitu od habanja motora, u normalnim ili čak najekstremnijim uslovima.

REŠENJE ZA RADIONICE

PLATTNER sarađuje sa širokim spektrom nezavisnih radionica u Srbiji i nastoji da ponudi rešenja izvan maziva. Naš nacionalni tim savetnika iz automotiva može da pronađe rešenje i prilagodi ga potrebama vaše radionice, uključujući marketinški materijal, proizvode najvišeg kvaliteta, opremu za rukovanje i skladištenje.
PLATTNER s ponosom predstavlja program Mobil 1™ servisne mreže nezavisnih radionica koje koriste Mobil ™ proizvode. Dizajniran je tako da maksimalno utiče i poboljša imidž vašeg poslovanja. Članovi Mobil 1 servisne mreže dobijaju marketinšku podršku, materijal za prodajnu lokaciju kao i promociju putem našeg sajta, u obliku vesti i mape za pronalaženje vaše radionice.
Otkrijte kako možemo da prilagodimo rešenje koje će koristiti vašem preduzeću.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram