PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1
MOBIL™ REŠENJA 
ZA RADIONICE 
Proširite posao i pružite svojim kupcima čist kvalitet sa Mobil 1™ proizvodima.
Mobil 1 Mobil Super 3000

SVETSKO SINTETIČKO MOTORNO ULJE BROJ 1

U PLATTNER-u shvatamo da se većina radionica bavi vozilima koja su izašla iz fabričkog garantnog roka.
Zabrinuti za kvalitet i ispravnu primenu maziva koja uzimaju, sve više i više servisera se okreće Mobil 1™ proizvodima tj. vodećem sintetičkom motornom ulju u svetu
Mobil 1™ se odlikuje posebnim svojstvima protiv habanja koja pružaju performanse koje prevazilaze osobine uobičajnih motornih ulja. Ova tehnologija omogućava Mobil 1™ proizvodima da premaše stroge standarde evropskih, američkih i japanskih proizvođača automobila i pruže izuzetnu zaštitu od habanja motora, u normalnim pa čak i najekstremnijim uslovima. Te ne čudi da se šampioni Formule 1 oslanjaju baš na njega.

REŠENJE ZA AUTO-SERVISE

PLATTNER sarađuje sa velikim brojem nezavisnih auto-servisa u Srbiji i nastoji da im ponudi najbolja moguća rešenja za njihovo poslovanje. Naš tim savetnika iz automotiva može da pronađe rešenje i prilagodi ga potrebama vaše radionice, uključujući marketinški materijal, proizvode najvišeg kvaliteta, opremu za rukovanje i skladištenje.
PLATTNER s ponosom predstavlja program Mobil 1™ servisne mreže nezavisnih auto-servisa koje koriste Mobil ™ proizvode, dizajnirane tako da utiču i maksimalno poboljšavaju imidž vašeg poslovanja. Članovi Mobil 1™ servisne mreže dobijaju marketinšku podršku, materijal za prodajnu lokaciju kao i promociju putem našeg sajta, u obliku vesti i mape za pronalaženje vaše radionice.
Otkrijte kako zajedno možemo da nađemo najbolje rešenje koje će koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram