PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL™ REŠENJA 
ZA RADIONICE 
Proširite posao i pružite svojim kupcima čist kvalitet sa Mobil 1™ proizvodima!

 SINTETIČKO MOTORNO ULJE BROJ 1

Mi u PLATTNER-u shvatamo da se većina radionica bavi vozilima koja su izašla iz fabričkog garantnog roka.
Zabrinuti za kvalitet i ispravnu primenu maziva koja uzimaju, svedočimo tome da se sve više i više servisera okreće Mobil 1™ proizvodima tj. vodećem brendu sintetičkih motornih ulju u svetu.
Pre 50 godina, tržištu je predstavljeno Mobil 1™ motorno ulje, što ga čini prvim potpuno sintetičkim motornim uljem za automobile koje je bilo široko dostupno. Iako je prvobitno pušteno u prodaju da bi poboljšalo efikasnost goriva, kasnije formulacije Mobil 1™ motornog ulja nudile su izvanrednu zaštitu od habanja u najširem opsegu temperatura.

Danas se Mobil 1™ se odlikuje posebnim svojstvima protiv habanja koja pružaju performanse kojima se prevazilaze karakteristike konvencionalnih motornih ulja. Tehnologija koja se koristi u proizvodnji ove linije motornih ulja dovodi do toga da Mobil 1™ proizvodi premašuju stroge standarde evropskih, američkih i japanskih proizvođača automobila i pružaju izuzetnu zaštitu od habanja motora, u normalnim ali i u najekstremnijim uslovima. Te, ne čudi da se šampioni Formule 1 oslanjaju baš na njega.

REŠENJE ZA AUTO-SERVISE

Sa ponosom Vam predstavljamo našu  Mobil 1™ servisnu mrežu i auto-servise koji koriste Mobil 1™ proizvode,  koji su kreiran da doprinesu poboljšanju imidž vašeg servisa ali i samom poslovanju. Članovi Mobil 1™ servisne mreže dobijaju našu potpunu marketinšku podršku, materijal za prodajnu lokaciju kao i promociju putem našeg sajta - u okviru vesti i mape za pronalaženje servisa.
PLATTNER sarađuje sa velikim brojem nezavisnih auto-servisa u Srbiji i nastoji da im ponudi najbolja moguća rešenja za njihovo poslovanje. Naš automotiv tim može da pronađe rešenje i prilagodi ga potrebama Vaše radionice, uključujući marketinški materijal, proizvode najvišeg kvaliteta, opremu za rukovanje i skladištenje.
Odlučite se za Mobil 1™ motorna ulja sa tradicijom dugom 50 godina i otkrijte kako zajedno možemo da nađemo najbolje rešenje koje će koristiti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram