PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil1
MOBIL 1™  MOTORNA
ULJA ZA FRANŠIZE 
AUTOMOBILSKIH DILERA 
Otkrijte kako vam Mobil 1™ sintetički proizvodi mogu pomoći da poboljšate vaše poslovanje
Mobil 1 Mobil Super 3000

POUZDAN PARTNER MOBIL 1™

Dugogodišnje iskustvo i poslovanje u automobilskom sektoru, dalo nam je jasnu sliku tržišta te PLATTNER shvata složenost vašeg poslovanja kao i važnost same  pretprodaje.
Kao službeno mazivo tima Red Bull Racing Formule 1, koju gleda 1.5 milijardi ljudi svake godine, za vas je partnerstvo sa moćnim brendom Mobil 1 savršeno rešenje za pružanje najkvalitetnijeg rešenja za privatna vozila, vozila uzeta na lizing ili flotna vozila koja su još uvek u okviru svoje fabričke garancije, kao i ona starija vozila koja su na produženim garantnim rokovima.
Vodeći na tržištu sintetičkog ulja
ExxonMobil je vodeća kompanija kada su u pitanju motorna ulja i maziva u Evropi, što pokazuje da je Mobil 1™ vodeća marka ili „must have“. Posebno je formulisan da pomogne motorima da postignu optimalnu ravnotežu snage, ekonomičnosti goriva i niže emisije izduvnih gasova. Mobil 1™ se fabrički puni u više od 60 modela, uključujući neke od vodećih svetskih proizvođača kao što su Porsche, Mercedes-AMG, Aston Martin i Bentley.
Naše partnerstvo sa ExxonMobil-om u kombinaciji sa našom široko razvijenom logističkom mrežom govori baš o tome da uvek pružamo najefikasnija rešenja i da možemo isporučiti Mobil™ proizvode širom Republike Srbije u najkraćim mogućim rokovima.
Pozovite nas već danas kako biste saznali kako možete da sarađujete sa nama i oslonite se na Mobil 1™ proizvode.
Kontaktirajte nas

Zadržite klijente i nakon isteka garantnog intervala!

PLATTNER vam sa oduševljenjem predstavljam novu Mobil 1™ garanciju motora - posebno osmišljenu da vam pomogne da uspešno poslujete, zadržite klijente i povećate profit.
ExxonMobil će omogućiti da bez ikakvih dodatnih troškova, za kvar do 50.000€ i za oštećenja koja su nastala usled kvara podmazivanjem u narednih pet godina, ili dodatno pređenih 160.000km vaši klijenti budu obezbeđeni, ukoliko pređu na Mobil 1™ ulje dok su u okviru garancije proizvođača ili tokom prve servisne usluge nakon isteka garantnog roka proizvođača.
Saznajte više
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram