PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL 1™  MOTORNA
ULJA ZA FRANŠIZE 
AUTOMOBILSKIH DILERA 
Otkrijte kako da uz Mobil 1™ sintetičke proizvode poboljšate Vaše poslovanje
Mobil 1 Mobil Super 3000

 MOBIL 1™ POUZDAN PARTNER

Dugogodišnje iskustvo i poslovanje u automobilskoj industriji, dalo nam je jasnu sliku tržišta te PLATTNER shvata složenost Vašeg poslovanja kao i važnost same  pretprodaje.
Kao oficijalno mazivo kome svoje poverenje godinama unazad pruža višestruki šampion Formule 1 - Red Bull Racing tim Mobil 1™ je svakako dokazao svoj kvalitet i izdržljivost. A za Vas partnerstvo sa jednim ovako moćnim brendom poput Mobil 1™ svakako može biti samo dodatni benefit kojim ćete svojim klijentima obezbediti dug životni vek motora i izvrsne performanse bilo da su upitanju vozila koja su još uvek u okviru svoje fabričke garancije ili ona starija vozila koja su na produženim garantnim rokovima.
Vodeći na tržištu sintetičkog ulja
ExxonMobil je vodeća kompanija kada su u pitanju motorna ulja i maziva u Evropi, što pokazuje da je Mobil 1™ vodeća marka ili „must have“. Posebno je formulisan da pomogne motorima da postignu optimalnu ravnotežu snage, ekonomičnosti goriva i niže emisije izduvnih gasova. Mobil 1™ se fabrički puni u više od 60 modela, uključujući neke od vodećih svetskih proizvođača kao što su Porsche i Bentley.
Naše partnerstvo sa ExxonMobil-om u kombinaciji sa našom široko razvijenom logističkom mrežom govori baš o tome da uvek pružamo najefikasnija rešenja i da možemo isporučiti Mobil™ proizvode širom Republike Srbije u najkraćim mogućim rokovima.
Izaberite motorno ulje sa tradicijom dugom 50 godina! Pozovite nas već danas kako biste saznali kako možete da sarađujete sa nama i oslonite se na Mobil 1™ proizvode.
Kontaktirajte nas

Zadržite klijente i nakon isteka garantnog intervala!

PLATTNER Vam sa oduševljenjem predstavljam novu Mobil 1™ garanciju motora - posebno osmišljenu da Vam pomogne da uspešno poslujete, zadržite klijente i povećate profit.
ExxonMobil je omogućio da bez ikakvih dodatnih troškova, za kvar ili oštećenja do 50.000€ koja su nastala usled kvara podmazivanjem, u narednih pet godina ili dodatno pređenih 160.000km Vaši klijenti budu obezbeđeni, ukoliko pređu na Mobil 1™ ulje dok su u okviru garancije proizvođača ili tokom prve servisne usluge nakon isteka garantnog roka proizvođača.
Saznajte više
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram