Proslavimo 50 godina Mobil 1™ uz nova pakovanja!

Nova pakovanja Mobil 1™ maziva stigla su i na naše tržište. Dok slavimo 50 godina inovacija i izvrsnosti u automobilskoj industriji, predstavljamo vam naše novo pakovanje Mobil 1™ motornog ulja! Kako kompanija ExxonMobil uvek teži inovativnim rešenjima i novim trendovima, odlučili su da unaprede izgled proizvoda i liniji Mobil 1™ daju novo ruho.

Automobili danas igraju veoma bitnu ulogu u našim životima, bilo da nam olakšavaju put do posla, prodavnice, škole ili predstavljaju vid investiciju, pomažu nam i da stvorimo nove uspomene i donose radost kada idemo na porodično putovanje ili jednostavno daju osećaj sreće što posedujemo baš taj model automobila koji nas čini ponosnim samo gledajući ga.

Iz svih ovih razloga, veoma je bitno da našem automobilu pružimo pravu zaštitu i produžimo mu vek trajanja.

Inženjeri ExxonMobil-a već 50 godina s Mobil 1™ mazivima stvaraju inovacije na tržištu i s ponosom formulišu motorna ulja koja su u svetu sinonim za kvalitet i zaštitu. Danas se Mobil 1™ može pohvaliti reputaijom i statusom maziva broj jedan kada je u pitanju zaštita motora. Tehnologija koja se koristi u proizvodnji ove linije motornih ulja dovodi do toga da Mobil 1™ proizvodi premašuju stroge standarde evropskih, američkih i japanskih proizvođača automobila i pružaju izuzetnu zaštitu od habanja motora, produžuju intervale zamene i pružaju izvrsne performanse čak i pri ekstremnim temperaturama. Te, ne čudi da se šampionski tim Formule 1 oslanja baš na njega. Izaberite mazivo kome možete verovati i pružite vašem automobilu tretman kakav zaslužuje!

Mobil 1™ - proslavite s nama 50 godina kvaliteta i inovacija!

Pozovite naš tim i poručite Mobil 1™ mazivo za vaš automobil.

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram