Plattner doo na Danima otvorenih vrata u kompaniji PlastMa

Prethodne nedelje imali smo priliku da kao prijatelji i saradnici kompanije PlastMa učestvujemo na Danima otvorenih vrata, koje su organizovali povodom njihovog 20og rođendana. Manifestacija je trajala od srede 29.06. do petka 01.07.2022. i zabeležila je veliku posećenost.

U prostorijama kompanije u Bačkoj Palanci, bili su izloženi razni modeli servo hidrauličnih, hibridnih i električnih mašina za brizganje plastike najnovije generacije, prateća oprema za sušenje i transport materijala, temperiranje alata, gravimetrijsko i volumetrijsko doziranje, kao i roboti i automatizacija. Posetioci su na licu mesta mogli da pogledaju rad različitih modela mašina za brizganje plastike, koje podmazuju Mobil ulja i maziva i uvere se u merenje energetske efikasnosti istih, a ljubazno osoblje kompanije je bilo tu da predstavi glavne karakteristike svake od njih i ukaže na prednosti potpuno električne tehnologije pogona i integrisanih hidrauličnih komponenti koje doprinose uštedi energije. Pored izrazite profesionalnosti i stručnosti PlastMa tima koje je imalo odgovor na sva pitanja u vezi mašina, uverili smo se da su i odlični domaćini, te bi im se zahvalili što su nas pozvali da budemo deo ove manifestacije, kao i na prijatnom dočeku, ukusnoj hrani i ljubaznoj usluzi.

Ovom prilikom bi takođe rekli nešto više o našim prijateljima i našoj saradnji. Kompanija Plastma je osnovana u Bačkoj Palanci 2002. godine, i zvanični je zastupnik HAITIAN mašina za teritoriju Srbije, Hrvatske, BiH i Severne Makedonije. Kasnije je ostvarena saradnja i sa kompanijom SHINI, jednim od najvećih svetskih proizvođača pomoćne opreme za preradu plastike; kompanijom TAYU koja proizvodi vertikalne mašine za brizganje plastike, kompanijom TONGDA koja je vodeći kineski proizvođač ekstruzionih mašina za duvanje plastike, čime je upotpunjena celokupna ponuda. Ono čime PlastMa takođe može da se pohvali je činjenica da raspolaže velikim lagerom rezervnih delova i ima sopstveni tim obučenih servisera koji su klijentima na raspolaganju 24h dnevno, a koji su se usavršavali u Kini i Nemačkoj, te svoje iskustvo takođe prenose klijentima na organizovanim stručnim obukama.

Od samih početaka kompanija PlastMa je poklonila svoje poverenje Mobil uljima i mazivima i to proizvodima Nuto H 46 i Mobil Gear 600 XP koja su se po njihovim rečima odlično pokazala u doprinošenju uštedi i većoj produktivnosti samih mašina. Ova Mobil ulja i maziva odlikuju se primenom u širokom temperaturnom opsegu, svojstvima protiv habanja, dugim intervalima zamene, održavanjem čistoće i hidrauličke efikasnosti.

Pored njih akcenat bi stavili i na Mobil DTE 10 Excel seriju maziva koja dokazano doprinose smanjenju potrošnje električne energije (od 3-5% manje potrošnje električne energije na mašinama za brizganje plastike) kao i povećanom izlaznom snagom mašine, što direktno dovodi do novčanih ušteda. Više o ovoj seriji maziva možete pročitati ovde.

Mi smo svakako ponosni na našu dugogodišnju saradnju ali i na činjenicu da je kvalitet Mobil ulja prepoznat od strane vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti i nadamo se još uspešnijim nastavkom dalje saradnje.

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram