Mobil DTE 10 Excel™ hidraulična ulja visokog kvaliteta, dokazano poboljšavaju efikasnost!

Predstavljena pre više od 12 godina, Mobil DTE 10 ExcelTM linija hidrauličnih ulja visokih performansi se sada već koristi u skoro svim vrstama komercijalnih i industrijskih aplikacija i kao takva ima više od 200 preporuka vodećih proizvođača originalne opreme.

Naime, kako se ukazuje potreba za sve većom produktivnošću i povećanjem proizvodnje tako se i zahtevaju energetski efikasna ulja s produženim intervalima zamene, a Mobil DTE 10 ExcelTM je pravi predstavnik te grupe ulja.

Formulisana uz opsežna laboratorijska ispitivanja kao i ispitivanja na terenu, Mobil DTE 10 Excel serija maziva može pomoći da se obezbedi merljivo povećanje hidrauličke i energetske efikasnosti u poređenju sa ostalim komercijalnim hidrauličnim uljima i mazivima i to do 6%. Tačnije, koršćenjem Mobil DTE 10 Excel serija maziva rezultiraće smanjenom potrošnjom električne energije (od 3-5% manje potrošnje električne energije na mašinama za brizganje plastike) ili povećanom izlaznom snagom mašine, što direktno dovodi do novčanih ušteda. Zbog svojih karakteristika i daleko bolje fluidnosti postoji mogućnost da se smanji radni ciklus brizganja što dovodi do veće produktivnosti.

Dokazano 6% poboljšanja!

U kontrolisanom laboratorijskom testiranju efikasnosti, izmereno je da Mobil DTE 10 Excel serija obezbeđuje do 6% poboljšanja efikasnosti hidraulične pumpe u poređenju sa drugim hidrauličnim uljima visokog nivoa kvaliteta kada radi u standardnim hidrauličnim aplikacijama.

U dodatnim laboratorijskim i terenskim ispitivanjima koja su sprovedene na širokom spektru modernih hidrauličnih sistema, Mobil DTE 10 Excel serija dokazala je održavanje izvanredne čistoće hidrauličkog sistema kao i maksimalne zaštite komponenti ali i izuzetan životni vek ulja,  gde je interval zamene i do 3x duži u poređenju sa ostalim Mobil hidrauličnim uljima. Mobil DTE 10 Excel je takođe pokazao vrednost svog visokog indeksa viskoznosti i izuzetne stabilnosti na smicanje tako što je uspešno radio na temperaturama do -34°C i održavajući definsanu ISO VG klasu.

Mobil DTE 10 Excel je testiran i u standardnim krilnim pumpama pod kontrolisanim uslovima direktno u odnosu na konkurentske proizvode. Na kraju 30-minutnog testa, pokazalo se da su temperature sistema u kojima je korišćen Mobil DTE 10 Excel 6-7 °C niže od temperature u sistemima u kojima su se koristila konkurentska maziva koja rade pod identičnim uslovima.

Dizajnirana da ispuni sve zahteve za podmazivanje industrijskih hidrauličnih sistema visokog pritiska, Mobil DTE 10 Excel serija se preporučuje za brojne industrije, uključujući građevinarstvo, energetiku, rudarstvo, opštu proizvodnju, mašinske radionice, proizvodnju plastike kao i proizvodnju celuloze/papira. A zbog svojih izvanrednih performansi na niskim temperaturama, može se koristiti u velikom broju hladnih aplikacija, uključujući i razne primene u brodskim sistemima.

Mobil DTE 10 Excel serija premašuje glavne industrijske specifikacije, uključujući Bosch Rexroth Fluid Rating List 90245, Denison HF-O, HF-1, HF-2, Eaton E-FDGN-TB002-E, HOCNF Norway-NEMS- Black, Husky, Krauss-Maffei Hydraulic Oil, Ortlingshaus-Werke Gmbh ON 9.2.10 i 19, ZF TE-ML 04K i ZF TE-ML 04R.

Takodje, se preporučuje za upotrebu u aplikacijama koje zahtevaju:

Fives Cincinnati P68, P69 i P70, Valmet Paper RAUAH00929_04(hydraulic systems), Valmet Paper RAUAH02724_01 (mineral oil for hydraulic rolls), Voith Paper VS 108 5.3.3 2021-02 (hydraulic roll), Voith Paper VS 108 5.3.4 2021-02 (shoe press)

Ovaj proizvod ispunjava ili prevazilazi zahteve:

ASTM D6158 (Class HVHP),  China GB 11118.1-2011, L-HM(General) i (HP), China GB 11118.1-2011, L-HV, DIN 51524-2:2017-06, DIN 51524 Part 3 i  JCMAS HK VG32W i 46.

Saradnja kao ključ uspeha

Saradnja može biti ključ za pronalaženje novih i poboljšanih rešenja za efikasno i produktivno poslovanje. Plattner industrijski tim je visoko kvalifikovan i u saradnji sa rukovodiocima i inžinjerima koji održavaju i vode pogone traži najbolje iz Mobil™ proizvodne linije koji pružaju izuzetnu pouzdanost u svakoj fazi proizvodnje. Ovom procesu znatno doprinosi i Mobil ServSM analiza maziva. Za više informacija o Mobil DTE 10 ExcelTM seriji maziva kao i o drugim Mobil proizvodima i njihovoj primeni, kontaktirajte naše predstavnike prodaje za industriju pozivom na broj +381 (21) 21 000 40 ili slanjem upita na e-mail: office@plattner.rs

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram