PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1
MOBIL 1™
PROGRAM 

ZA SERVISE
Baziran na snazi Mobil brenda, Mobil 1 program je namenjen servisima, kreiran da omogući povećanje imidža i profitabilnosti nezavisnih servisa.

POSTANITE ČLAN MOBIL 1 SERVISNE MREŽE

Mobil maziva pokrivaju tržište. Budući da je serija motornih ulja kreirana da obezbedi izvanredne performanse za sve tipove vožnje i uslove rada, možete biti uvereni da ćete Mobil ponudom zadovoljiti potrebe svojih klijenata. Premašujući industrijske standarde, uz preporuke pobedničkih timova na trkama, Mobil 1 pruža veće performanse i zaštitu nego konvencionalna ulja, što obezbeđuje duži životni vek motora.
Povezujući svoje poslovanje sa vodećim brendom koji je kod kupaca prepoznatljiv i kojem veruju, Mobil 1 program za servise omogućiće vam da privučete i zadržite lojalne kupce.
Sa Mobil 1 programom za servise, vaše poslovanje imaće sledeće benefite:
1. Brend – zahvaljujući dokazanim svedočanstvima i globalnoj prepoznatljivosti u omogućavanju zaštite i performansi u kritičnim uslovima, Mobil 1 preporučuje veliki broj vrhunskih svetskih, originalnih proizvođača opreme OEM, kao i članovi pobedničkih timova na trkama. Povezivanjem vodećeg brenda sintetičkih motornih ulja sa Vašim poslovanjem, snaga Mobil 1 doprineće povećanju prepoznatljivosti nivoa servisa i time pokazati da su kvalitetna maziva deo Vaše delatnosti.
2. Brendiranje i marketing podrška - sa širokom paletom materijala koji će pomoći da se Vaš objekat dovede u vezu sa Mobil 1, kao što je spoljni izgled, prijemno odeljenje, radno mesto, unutrašnjost i promotivni materijal, Mobil 1 program za servise omogućiće da dosledno prenesete imidž robne marke visokog kvaliteta kako bi privukli pažnju klijenata.
3. Znanje i operativna podrška – od podrške u svakodnevnom poslovanju do profesionalnih treninga i razvoja veština koji će Vam omogućiti da postanete ekspert u zameni ulja, Mobil 1 program za servise pružiće alate koji će Vam omogućiti potrebnu maksimizaciju poslovnog rasta i razvoja, uz održivost i kvalitet.
Kontaktirajte nas
Kao deo Mobil 1 programa, pružićemo vam podršku u izdvajanju vašeg objekta od konkurencije i povećanju sopstvenog profita putem prodaje kompletnog asortimana Mobil proizvoda. Radeći zajedno možemo vašim klijentima pružiti ne samo najbolji brend maziva, već i neuporedivu uslugu.
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram