PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil 1
MOBIL 1™
PROGRAM 

ZA SERVISE
Inspirisan snagom Mobil™ brenda, Mobil 1™ program je namenjen servisima, kako bi doprineo rastu imidža ali i profitabilnosti nezavisnih servisa.

POSTANITE ČLAN MOBIL 1™ SERVISNE MREŽE

Mobil 1™ kvalitet koji traje. Budući da je Mobil™  serija motornih ulja kreirana da obezbedi izvanredne performanse u svim uslovima rada, možete biti uvereni da ćete ovom ponudom zadovoljiti potrebe svojih klijenata. Premašujući sve tražene zahteve i standarde, uz preporuke pobedničkih timova F1 i NASCAR-a, Mobil 1™  će pružiti svojim klijentima bolje performanse i besprekornu  zaštitu nego što bi to učinila druga konvencionalna ulja.
Povezujući svoje poslovanje sa vodećim svetskim brendom kome kupaci veruju, uspećete da uz Mobil 1™ program privučete i zadržite lojalne kupce.
Sa Mobil 1™ programom za servise, vaše poslovanje imaće sledeće benefite:
1. Brend – motorno ulje koje ima tradiciju dugu 50 godina i koje je dokazano kako u labaratorijama tako i na stazi. Mobil 1™ preporučuje veliki broj vrhunskih svetskih, originalnih proizvođača opreme (OEM), kao i članovi pobedničkih timova na svetskim trkama. Povezivanjem vodećeg brenda sintetičkih motornih ulja sa Vašim poslovanjem, doprinećete prepoznatljivosti Vašeg servisa i time pokazati da su kvalitetna maziva deo Vaše delatnosti.
2. Brendiranje i marketing podrška -promena spoljog izgleda, prijemnog odeljenje, unutrašnjosti servisa kao i dodatni Mobil 1™ promotivni materijal oplemeniće izgled Vašeg servisa i privući nove klijente.
3. Znanje i operativna podrška – od podrške u svakodnevnom poslovanju do profesionalnih treninga i razvoja veština koji će Vam omogućiti da postanete ekspert kada su upitanju mortorna ulja i maziva. Mobil 1™ program za servise omogućiće Vam poslovni rast i razvoja, uz održivost i kvalitet.
Kao deo Mobil 1™ programa, pružićemo Vam podršku u izdvajanju Vašeg objekta od konkurencije i povećanju sopstvenog profita putem prodaje kompletnog asortimana Mobil™ proizvoda. Radeći zajedno možemo vašim klijentima pružiti ne samo najbolji kvalitet, već i izvrsnu uslugu.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram