Mobil & Suzuki Open Day

U subotu 25.09.2021. u Beogradu, u salonu Euro Sumar održan je Mobil & Suzuki Open Day.

Plattner doo je odlučio da u saradnji sa Euro Sumar-om organizuje promociju brendova Mobil & Suzuki na teritoriji Srbije. Kao glavni motiv ovog događaja poslužila je međusobna saradnja ova dva brenda ali i uspešna saradnja Plattner i Euro Sumar kompanije koja traje već godinama.

Akcenat je bio na predstavljanju Suzuki Jimmy i Swift modela automobila, kao i novom Mobil 1 5W-30 Promo pakovanja od 5L.

Takođe je posetiocima bio predstavljen i program Mobil 1 Garancije koji se već duže vreme sprovodi u Euro Sumar salonima. Više o Mobil 1 garanciji možete saznati klikom na link.

Lepo vreme je svakako dalo svoj doprinos ovom danu, te je uz dobru muziku, meze, piće ali i specijalne pogodnosti na kupovinu odabranih modela automobila svaki posetilac mogao da uživa u prijatnoj atmosferi. Dodatna atrakcije su svakako bile i test vožnje koje su bile omogućene posetiocima, pokloni za sve posetioce ali i izvlačenje glavne nagrade – besplatnog servisa automobila u Euro Sumar servisu za jednog srećnog dobitnika.

Želimo da vam se ovim putem zahvalimo što ste nas posetili i zajedno sa nama obeležili ovaj dan. Radujemo se nekom novom susretu, vaš Plattner i Euro Sumar tim.

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram