PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL™
DOKAZ O PERFORMANSAMA PROIZVODA
Dokaz koji stoji iza uštede energije i smanjenja troškova Industrijskih maziva

PLATTNER DOO SPROVEO ISTRAŽIVANJE I UTVRDIO: MOBIL VACUOLINE™ 546 DOPRINEO JE UŠTEDI OD 900.000 EUR PROIZVOĐAČU GUMA U PERIODU OD SEDAM GODINA*

Mobil Vacuoline™ 546 je dao impresivne rezultate povećavajući interval zamene zaptivki sa 8 meseci na 7 godina, tj. povećanje od 10 puta kada je u pitanju veka trajanja komponenti!
Zahvaljujući odličnim svojstvima podmazivanja Mobil Vacuoline™ 546, smanjen je protok samog ulja što je doprinelo uštedi od 50% kada je u pitanju ukupna potrošnja ulja.
Pročitajte više klikom na sliku ispod:

MOBIL SHC POLYREX 102™ POLYREX 462 - DOPRINEO UŠTEDI FRANCUSKOM PROIZVOĐAČU MLEKA

U fabrici za proizvodnju mleka u prahu korišćena su 23 elektromotora ukupne snage 6.746 kW za pokretanje različitih delova opreme. 2023. godine preporučeno je da izvrše zamenu ulja i sa konvencijalnog ulja za elektromotore pređu na Mobil SHC™ Polyrex 102 EM mast, što je rezultiralo smanjenjem potrošnje električne energije i značajnim uštedama, kao i smanjenjem CO2.
Saznajte više klikom na sliku ispod:

MOBILITH SHC™ ULJE U PROIZVODNJI STAKLA DOPRINELO POBOLJŠANJU ENERGIJE I POVEĆANJU EFIKASNOSTI

Inženjeri preporučili međunarodnom proizvođaču stakla sa sedištem u Velikoj Britaniji da počne da koristi sintetičko mazivo Mobil SHC™ 600 serije – što je rezultiralo uštedom troškova većom od 4.750 funti godišnje.
Pročitajte više klikom na sliku ispod:

MOBIL SHC™ CHAIN 240 DOPRINOSI PRODUŽENJU INTERVALA ZAMENE I POBOLJŠANJU PERFORMANSI

Globalni proizvođač automobila tražio je adekvatno mazivo za podmazivanje lanca koje ima pristupačnu cenu i brzo vreme isporuke. Ne samo da smo im ponudili traženo rešenje, već su i shvatili da naše mazivo za lanac nudi produžene intervale ponovnog podmazivanja i poboljšanu efikasnost.
Pročitajte više klikom na sliku ispod:

MOBIL CENTAUR XHP™ 462 SMANJUJE TROŠKOVE I POVEĆAVA BEZBEDNOST

Nakon primene Mobil Centaur XHP™ 462 došlo je do smanjenja stope kvarova u radu ležajeva za 56%, što je direktno uticalo na veću efikasnost i na povećanu bezbednost radnika.
Pročitajte više klikom na sliku ispod:

MOBIL PEGASUS™ 1005

Mobil Pegasus™ 1005 ulje za gasne motore povećalo je interval zamene ulja (ODI) za 150% u poređenju sa prethodno korišćenim proizvodom. Nakon 2.500 sati upotrebe, analiza maziva Mobil Serv je pokazala da je ulje još uvek pogodno za primenu.
Pročitajte više klikom na sliku ispod:

HÄFNER & KRULLMANN - OBRADA PLASTIKE

Häfner i Krullmann su produžili intervale za zamene ulja sa 40.000 na oko 50.000 do 60.000 radnih sati i ostvarili uštedu energije od 2-3% prelaskom na Mobil™ DTE 10 Excel.
Häfner & Krullmann, kompanija sa sedištem u Leopoldshöhe u Nemačkoj, specijalizovana je za preradu plastike i trenutno poseduje 52 mašine za brizganje, različitih veličina od 50 do 2.000 tona.
Kompanija je jedan od najvećih evropskih proizvođača plastičnih kalema u rasponu od specijalnih kalemova za srebrne pruge, do kalema proizvedenih u čistim prostorijama za medicinske potrebe.
Kompanija je shvatila važnost hidrauličnih ulja koje doprinosi maksimalnom povećavanju produktivnosti opreme i želela je da vidi koje će koristi od performansi biti ostvarene uvođenjem Mobil™ DTE 10 Excel maziva.
Nakon uspešne faze testiranja koja je uključivala dve mašine, kompanija je odlučila da prebaci i ostale mašine na Mobil™ DTE 10 Excel. Od tada je pet instalacija kompanije napunjeno ovim proizvodom, a za ostale mašine se koristi za dopunu.
Nakon uvođenja i inicijalnog praćenja Mobil™ DTE 10 Excel, Häfner i Krullmann očekuju produženje intervala promene ulja sa 40.000 na oko 50.000 do 60.000 radnih sati i uštedu energije od dva, tri posto. Kompanija takođe očekuje da udvostruči vek trajanja filtrera što će samo po sebi doneti značajne uštede troškova.
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram