Uz Mobil DTE 10 Excel 46 hidraulična ulja do uštede od čak 5.000 EUR godišnje! (VIDEO)

Od svog osnivanja pa do danas trudimo se da ispunimo sve zahteve klijenta i da tržištu ponudimo najkvalitetnije proizvode kada su u pitanja ulja i maziva, zbog toga ponosno stojimo iza Mobil proizvoda koji godinama pomažu razvoju industrije i prvi su kada su u pitanju inovacije i unapređene performanse. Sve veća potreba kompanija da povećaju produktivnost, smanje ukupne troškove i obezbede pouzdanost svojih mašina i opreme, dovela je do razvoja najsavremeniijih hidrauličnih ulja koja su formulisana uz opsežna laboratorijska ispitivanja, kao i ispitivanja na terenu.

Istraživanje koje smo mi sproveli u pogonu naše partnerske kompanije Beorol, pokazala su da Mobil DTE 10 Excel 46 serija maziva može da obezbedi merljivo povećanje hidrauličke i energetske efikasnosti, u poređenju sa ostalim komercijalnim hidrauličnim uljima.
Beorol je svetski priznata kompanija u domenu proizvodnje molerskih valjaka i četki i koja uspešno posluje već 25 godina i svoje proizvode izvozi u više od 50 zemalja.
- Sa kompanijom Plattner sarađujemo četiri godine i njihovi proizvodi nam dosta pomažu da u našem pogonu plastike optimizujemo proizvodnju, smanjimo troškove i na najbolji način koristimo svoje mašine i kapacitete. Naša praksa je da prvo testiramo proizvod pre nego što uđe u upotrebu i sada smo odlučili da testiramo Mobil DTE 10 Excel 46, jer su i neke naše partnerske i kooperantske firme imale dobra iskustva sa ovim hidrauličnim uljem - kaže Marija Cimirot, menadžer nabavke u Beorolu.

Milan Pešić, teritorijalni predstavnik prodaje kompanije Plattner objašnjava da je uz dogovor sa Beorolom ispitivanje potrošnje električne energije rađeno na mašini za brizganje plastike HAITAI HTW 320.

- Glavna prednost ove serije Mobil DTE 10 Excel ulja je poboljšana hidraulična efikasnost, čak i do 6% u odnosu na konkurentska ulja. Testiranje je pokazalo impresivne rezultate smanjenja potrošnje električne energije od čak 5,3% u odnosu na ranije korišćena hidraulična ulja - navodi Pešić.

On ističe i izvanredne karakteristike održavanja čistoće sistema, što dovodi do smanjenja naslaga u sistemu, boljeg očuvanja opreme i produženog veka upotrebe svih komponenata mašine.

Kao još jednu od od glavnih prednosti ulja Mobil DTE 10 Excel 46, Pešić navodi i dugotrajnost u sistemu, jer produžetkom intervala zamene ulja dolazi do uštede u pogledu smanjenja potrošnje hidrauličnih ulja, manjeg broja zastoja, ali i smanjenja troškova zbrinjavanja otpadnih ulja.

Prema njegovim rečima, ulje Mobil DTE 10 Excel 46 je u mašinama za brizganje plastike kod još jednog klijenta kompanije Plattner pokazalo impresivne rezultate, dostigavši više od 40.000 radnih sati.

- Isto takvo eksploataciono praćenje planiramo da radimo i u Beorolu i očekujemo takođe izvanredne rezultate - kaže Pešić i ističe da bi prelaskom svih mašina na hidraulična ulja Mobil DTE 10 Excel 46, projektovana ušteda na godišnjem nivou, sa sadašnjom cenom električne energije, iznosila više od 5.000 EUR.

Pešić napominje da Plattner sva testiranja radi u Mobil Serv laboratoriji, gde je urađena i analiza ovih ulja nakon ulivanja u sistem, a da je naredna analiza planirana za februar 2023. godine.

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram