PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil SHC
MOBIL™ REŠENJA
ZA VODOVODNA POSTROJENJA
Mobil industrijska maziva vam mogu pomoći da učinite vaša vodena postrojenja efikasnijim i produktivnijim

OBEZBEDITE DA VAŠA PRODUKTIVNOST TEČE

Industrija vodovodnih preduzeća u Republici Srbiji se suočava sa jedinstvenim izazovima - posebno kada je reč o kontroli izloženosti opreme, koroziji, visokom nivou vode i kondenzaciji.
Sintetička maziva Mobil SHC™ su dizajnirana tako da vam pomognu da svaki deo vaše opreme za preradu otpada ili vode radi sa najvećom mogućom efikasnošću - rešava specifična pitanja koja se tiču menjača u mešalici, hidrauličnih strugača rezervoara, električnih ekrana i još mnogo toga.
Serija Mobil SHC™ Gear sintetičkih ulja za zupčanike, izuzetnih performansi, formulisana je da pruži izvanrednu zaštitu, smanji rđu i koroziju čak i u slučaju zagađenja vode.

SKLADIŠTENJE I TEHNIČKE USLUGE

Pored naših naprednih Mobil™ industrijskih proizvoda, nudimo vam i savete za rukovanje istim. Dajemo savete o upravljanju procesom podmazivanja i nadgledanju stanja, zamene ulja i obuke na licu mesta. Naša prilagođena rešenja dizajnirana su da produže vek opreme, smanje troškove poslovanja i povećaju produktivnost. Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva u vodnoj industriji, veoma smo svesni izazova sa kojima se susrećete i ciljeva kojima težite i zato smo tu da vam pružimo pomoć i tehničku podršku.
Otkrijte više o tome kako naša rešenja za podmazivanje mogu pospešiti vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram