Šidexpres – od lokala do inostranstva uz Mobil Delvac

Predstavljamo Šidexpres iz Šida, firmu koja svojim autobusima i kamionima godišnje pređe oko 1.5 miliona kilometara
Među velike poslovne partnere Plattner d.o.o. spada i Šidexpres iz Šida. Ova firma postoji još od 1958. godine, prošla je kroz nekoliko faza svojinske transformacije, a od 2008. Šidexpres je registrovan kao društvo ograničene odgovornosti. Šidexpres ima 58 zaposlenih, bavi prevozom putnika u lokalnom, međugradskom i međunarodnom saobraćaju, i u svom voznom parku ima 27 savremenih autobusa marke Neoplan od 50 do 71 sedišta.
Pored održavanja redovnih linija, Šidexpres vrši iznajmljivanje autobusa za vanlinijski saobraćaj. U sklopu firme nalazi se i posluje Autobuska stanica u Šidu, prodavnica rezervnih delova za vozila kao i linija za tehnički pregled.
Takođe u poslovnu delatnost ove velike firme, koja se nalazi na sremskoj strani Dunava, spada i prevoz robe, za koji koristi sopstvenih 12 šlepera. U toku godinu dana, autobusi i kamioni prelaze oko 1.5 miliona kilometara, a za njihovo održavanje, redovno servisiranje i popravke brine se sopstveni servis u sklopu firme.
Kako nas je informisao direktor i vlasnik Šidexpresa Duško Ranisavljević, saradnja sa Plattner d.o.o. započela je 2017. godine. Obzirom na strukturu vozila u voznom parku, u servisu se ponajviše koriste Mobil Delvac 1 i Mobil Delvac motorna ulja, koja se koriste kako za autobuse i kamione Šidexpres, tako i za druga vozila koja koriste usluge ovog servisa. Direktor Ranisavljević nas je tokom posete informisao i da odnedavno u svojim vozilima koristi Midac akumulatore, koje kupcima nudi i u svom prodanom objektu.
Firma se nalazi u Šidu, na adresi Janka Veselinovića 19, a poslovne delatnosti Šidexpres možete upoznati na internet sajtu: sidexpres.rs, a kontaktirati putem e-maila: sidexpres@ptt.rs ili putem telefona 022 2710 320, ili 060 870 75 00.
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram