Servis Auto Beli – uz Mobil 1 do zadovoljnog klijenta

Posećujući poslovne partnere Plattner d.o.o. stigli smo do Šida i auto servisa Auto Beli, koji o svojih 40 godina poslovanja ima mnogo toga da kaže
Ne samo zbog ljubaznih domaćina, nego zbog činjenice da postoji već više od 40 godina. Servis Auto Beli, kao SZTR otvoren je u Šidu 1978. kada je Milan Slavujević, odlučio da krene u nesigurne i neizvesne vode samostalnog poslovanja.
Godinu po godinu i korak po korak, danas prava porodična firma sa preko 30 zaposlenih je rasla i proširivala svoje delatnosti, ali uvek vezane uz automobil. Prvih jedanaest godina kao servis, kojem se potom  priključila i maloprodaja automobilskih delova, da bi od polovine devedesetih godina prošlog veka, Servis Beli i definitivno izrastao u dobro opremljen savremeni servis sa brojnim uslugama.
Kako nam kažu domaćini, mogu „od branika do branika“ da urade sve što se može zamisliti na jednom automobilu. Od tehničkog pregleda, dijagnostike, auto elektrike i elektronike, automehanike, optike trapova, vulkanizerskih usluga, mašinske obrade motora, autolimarije i farbanja, čišćenja i reparacije DPF filtera koju malo servisa radi. Kako nam kažu domaćini, a ispostavlja se i kao najtačniji opis, od svih usluga na jednom automobilu jedino što se u servisu Auto Beli ne može dobiti su tapetarske usluge. Sve ostalo može, sa savremenom opremom i alatima. A nama se čini da čak i ovakav opis nije dovoljno jasan i sveobuhvatan. Servis Auto Beli je 2000. prvi u regionu imao Bosch KTS 300 uređaj za dijagnostiku, a od 2002. godine je ušao u partnerstvo sa kompanijom Bosch kao ovlašćeni servis.
Uz to, Auto Beli je ovlašćeni prodavac i serviser marke Fiat, a tokom više od četiri decenije rada svom poslovnom  portfoliju dodao je i uvoz i veleprodaju auto delova, i uvoz i zastupanje firmi Petex, Pro-Mimato i Frogum koje proizvode tipske patosnice za vozila, i veleprodaju automobilskih delova i opreme.
Sa firmom Plattner d.o.o. Auto Beli sarađuje još od 2007. godine, a kako nas domaćini informišu kako u sopstvenom servisu tako i u maloprodaji ponajviše traženi su najkvalitetniji proizvodi iz Mobil 1 porodice motornih ulja. Takođe, sve više tražene artikle spadaju i Midac Itineris AGM akumulatori za vozila sa start-stop sistemima.
Servis Auto Beli se ne zaustavlja, nego sa svakim novim danom napravi korak unapred. Kako kažu ljubazan i pošten odnos prema kupcima je na prvom mestu, tako je već 40 godina, i biće zauvek.
Kompletnu delatnost auto servisa Auto Beli možete upoznati na sajtu: autobeli.rs, nalazi se u Šidu, na adresi Nikole Tesle 6, a kontakti su putem maila: auto.beli.sid@gmail.com, ili telefona: 022 711 931, 022 712 767.
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram