PLATTNER
AUTORIZOVANI NYNAS DISTRIBUTER
Saznajte više
NYNAS
NYNAS
PROCESNA ULJA 
Nynas procesna ulja imaju širok spektar primena u kojima su tehnička svojstva i regulatorni zahtevi ključni.

PRIMENA

Nynas procesna ulja koriste se na različitim tržištima – u industriji lepila, pena; u poljoprivredi, zaštiti useva i primeni đubriva; industriji guma, industriji kože, štamparskoj industriji, u proizvodnji silikonskih zaptivača, u drvnoj industriji I porizvodnji industrijskih ekspoloziva, kao i mnogim drugim. Kombinujte naš široki asortiman proizvoda, efikasnu nabavku, tehničku i lokalnu pomoć i dobićete najprikladnije rešenje za ispunjavanje vaših specifičnih potreba. Da biste saznali više o našim proizvodima i njihovim karakteristikama kontaktirajte nas.
Kontaktirajte nas
Tehnička podrška
Naša ponuda usluga napravljena je tako da vam pruži vrednosti koje nećete naći nigde drugo. Imaćete pristup alatima i ekspertizi koja vam je potrebna da biste maksimalno iskoristili svoju investiciju. Za više informacija o proizvodima preuzmite sledeća dokumenta - Product and Safety Data Sheets. Vidite kolekciju proizvoda.
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram