Predstavljamo novo motorno ulje Mobil 1™ ESP Formula P 5W-30, kao i novu, preformulisanu verziju motornog ulja Mobil 1™ ESP 5W-30!

Sa promenama u industrijskim i OEM specifikacijama tokom proteklih godina i obavezom koju su OEM proizvođači nametnuli postalo je neminovno da se periodično preformulišu određeni proizvodi kako bi bili u skladu sa svim najnovijim zahtevima proizvođača automobila. S tim u vezi, poboljšali smo performanse našeg najkvalitetnijeg sintetičkog motornog ulja Mobil 1™ ESP 5W-30, ali i proširili asortiman novim proizvodom Mobil 1™ ESP Formula P 5W-30.

Mobil 1™ESP Formula P 5W-30 je najnoviji član naše Mobil 1 porodice

Ovo motorno ulje posebno je dizajnirano za moderne visoko-efikasne benzinske, dizel i hibridne automobile, posebno one iz PSA grupe (Peugeot, Citroën, DS).

Pogodno je za vozila koja rade u svim podnevljima i klimatskim uslovima, a posebno ga preporučujemo PSA grupaciji za servisiranje automobila izloženih visokim temperaturama u Africi i na Bliskom istoku.

Takođe ima preporuku i za vozila grupe Mercedes-Benz (MB, Smart) i General Motors (Chevrolet, Cadillac), a pogodan je i za vozila azijskih OEM-a (Toyota, Hyundai, Kia, Honda, Mitsubishi i drugi) koji zahtevaju SAE 5W-30 stepen viskoziteta.

Poboljšana formula Mobil 1™ ESP 5W-30

Postojeći Mobil 1™ ESP 5W-30 ima novu formulu i nastavlja da pruža odličnu i sveobuhvatnu zaštitu za Euro 6 kao i ranije norme koje se odnose na benzin i dizel automobile, kao i da ispunjava i prevazilazi zahteve mnogih renomiranih proizvođača automobila.

Nova formula nosi najnovije industrijska odobrenja (ACEA-2021, API SP) kao i odobrenja od strane VW, MB, BMW-a i Opel-a / Vauxhall-a, ali je formulisano tako da zadovolji i potrebe nemačkih OEM-a koji zahtevaju SAE 5W-30 motorno ulje.

Zahvaljujući novoj formulaciji sa pospešenim i proširenim profilom performansi, Mobil 1™ ESP 5W-30 nastavlja da bude dominantan član porodice Mobil 1, vodećeg svetskog brenda kada su u pitanju sintetička motorna ulja koja pružaju vrhunske performanse i zaštitu.

Odlučite se za Mobil 1™ proizvode i pružite Vašem automobilu najbolju zaštitu.

Spisak odobrenja možete pogledati u tabeli ispod, a mi Vam stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći. Ukoliko imate bilo kakva pitanja pozovite nas na broj telefona +381 (21) 21 000 40 ili pošaljite mejl na sales.support@plattner.rs i naše kolege će Vam u najkraćem roku dati odgovor na sve što Vas zanima u vezi Mobil 1™ motornih ulja.

tabela odobrenja

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram