Plattner tim na Sajmu Tehnike u Beogradu!

Naš tim je ove nedelje izlagao na štandu našeg dugogodišnjeg partnera kompanije PlastMa, na sajmu Tehnike u Beogradu koji trajao od 16. do 19. maja.

Posetioci su imali priliku da u Hali 3 Beogradskog sajma vide CNC mašine za obradu metala, kao i mašine za brizganje plastike gde ih je dočekao i PlastMa tim, menadžer prodaje za HAITIAN CNC mašine za Evropu, direktor prodaje HAITIAN-a za Evropu kao i inženjeri servisa iz HAITIAN-a Kine koji su bili tu da odgovore na sva pitanja kupaca.

Predstavnici našeg tima bili su takođe prisutni kako bi pružili sve informacije o karakteristikama Mobil ulja i maziva, koja su temeljno testirana pre nego što se komercijalizuju. Mobil industrijska maziva podržana su velikim brojem odobrenja svetski poznatih proizvođača i formulisana su tako da odgovore na potrebe modernih hidrauličnih sistema visokog pritiska, produženi životni vek mašine i opreme, smanje troškove održavanja i spreče eventualne zastoje u radu.

Za više informacija o proizvodima,najnovije specifikacije i odobrenja, pošaljite upit na industrija@plattner.rs

Izaberite pravo Mobil ulje i uštedite!

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram