PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL™ REŠENJA
U INDUSTRIJI PLASTIKE
Formulisano da vam pomogne da vaš posao funcioniše savršeno, i da tako ostanete konkurentni

UBRIZGAJTE PRODUKTIVNOST U SVOJ POSAO

Bez obzira da li proizvodite male ili velike serije, kao proizvođač plastike očekujete da vaša oprema proizvodi visokokvalitetne delove i proizvode, jedinicu za jedinicom.
Temeljno testirana pre nego što se komercijalizuju, Mobil industrijska maziva podržana su širokim opsegom odobrenja proizvođača. Mobil DTE 10 Excel ™ serija sadrži hidraulična ulja visokih performansi posebno formulisana da odgovore na potrebe modernih hidrauličnih sistema visokog pritiska, industrijske i mobilne opreme, pomažući da vaša oprema radi glatko i efikasno. Saznajte više u našoj brošuri.
Mobil brošura (PDF)

DOKAZANA EFIKASNOST ŠIROM INDUSTRIJE

Pored naših naprednih Mobil™ industrijskih proizvoda, nudimo vam i savete kako rukovoditi sa istim. Dajemo savete o upravljanju procesom podmazivanja i nadgledanju stanja, zamene ulja i obuke na licu mesta, rešenja za industriju plastike osmišljena su tako da smanje potrošnju energije i troškove poslovanja ali i da poboljšaju produktivnost.
Otkrijte više o tome kako naša rešenja za podmazivanje u industriji plastike mogu doprineti vašem poslovanju.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram