Nova izmenjena linija Mobil Delvac™ proizvoda!

Posao prevoznika je težak, a ono što bi trebalo da bude lako je izbor pravog motornog ulja.

Odabir pravog motornog ulja je ključan i za moderne i za starije motore kako bi se postigle maksimalne performanse i produžio životni vek motora u teškim uslovima rada.

Skoro 100 godina Mobil Delvac™ proizvodi zadovoljavaju potrebe komercijalne industrije kontinuiranim inovacijama i performansama čime su učvrstili svoju reputaciju širom sveta.

Kako kompanija ExxonMobil teži inovativnim rešenjima i novim trendovima, odlučili su da unaprede izgled proizvoda i liniji Mobil Delvac™ daju novo ruho.

Ova nova motorna ulja nude besprekorne performanse u teškim uslovima rada za tri različite kategorije komercijalnih vozila.

Mobil Delvac™ sada dolazi u tri nove linije proizvoda:

  1. Mobil Delvac Ultra
  2. Mobil Delvac Modern i
  3. Mobil Delvac Legend.

A više o novim proizvodima možete pogledati u tabeli ispod:

 

Kako su se imena proizvoda promenila, tako su se promenile i njihove etikete. Međutim, sve sjajne karakteristike i prednosti koje očekujete od Mobil Delvac-a ostaju iste:

  • Unapređena formulacija i vrhunske performanse
  • Zadržana odobrenja OEM
  • Bez promene dizajna pakovanja tj boje oblika i veličina

Naš upravo osveženi asortiman Mobil Delvac™ motornih ulja pomaže vam da lako izaberete prava ulja na osnovu potreba vaše industrije, napravite pravi izbor i olakšajte posao!

Za više informacija pozovite +381 21 21 000 40 ili pošaljite mejl na sales.support@plattner.rs

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram