PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil SHC
MOBIL™ REŠENJA
ZA INDUSTRIJU NAFTE I GASA
Produžite radni vek mašina i smanjite intervale promene ulja.

REŠENJA ZA NAJTEŽE IZAZOVE

Rad u industrija nafte i gasa je težak posao. Bilo da ste na moru ili na kopnu, često se suočavate sa ekstremnim uslovima, dok neplanirani zastoji, održavanje i popravke mogu ugroziti vaš rad.
Nemojte se suočiti sami sa tim izazovima. Sa našim vrhunskim Mobil industrijskim mazivima, stručnošću u primeni i tehničkim uslugama, možete maksimalno povećati radni vek svoje mašine, pouzdanost opreme kao i energetsku efikasnost.

PODRŽAN OD STRANE VODEĆIH PROIZVOĐAČA OPREME

Temeljno testirana pre nego što su komercijalizovana, Mobil industrijska maziva podržana od strane vodećih proizvođača opreme, koji ih smatraju doslednim za pružanje pouzdanih performansi i optimalne zaštite njihove opreme.
Sa ExxonMobil i PLATTNER imate partnere sa istančanim znanjem u polju naftne i gasne industrije - spremne da vam pomognu u izradi programa podmazivanja kako biste postigli svoje operativne ciljeve.
Saznajte više o tome kako Mobil industrijska maziva mogu biti od koristi za vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram