PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil SHC
MOBIL™ REŠENJA
ZA INDUSTRIJU NAFTE I GASA
Produžite radni vek mašina i smanjite intervale zamene ulja

REŠENJA ZA NAJTEŽE IZAZOVE

Rad u industrija nafte i gasa je težak posao. Bilo da ste na moru ili na kopnu, često se suočavate sa ekstremnim uslovima, dok neplanirani zastoji, održavanje i popravke mogu ugroziti vaš rad.
Nemojte se suočiti sami sa tim izazovima. Sa našim vrhunskim Mobil™ industrijskim mazivima, stručnošću u primeni i tehničkim uslugama koje pružamo, možete maksimalno povećati radni vek svoje mašine, pouzdanost opreme kao i poboljšati  energetsku efikasnost.

PODRŽAN OD STRANE VODEĆIH PROIZVOĐAČA OPREME

Temeljno testirana pre nego što su komercijalizovana, Mobil™ industrijska maziva podržana od strane vodećih proizvođača opreme, koji ih smatraju doslednim za pružanje pouzdanih performansi i optimalne zaštite njihove opreme.
Sa ExxonMobil-om i PLATTNER-om imate partnere sa istančanim znanjem u polju naftne i gasne industrije - spremne da vam pomognu u izradi programa podmazivanja kako biste postigli svoje operativne ciljeve.
Saznajte više o tome kako Mobil™ industrijska maziva mogu poboljšati vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram