MOBIL™ AKCIJA POMOĆ NA PUTU

Poštovani partneri,

 

Plattner d.o.o. želi da vas obavesti da smo za vas od ponedeljka 15. novembra 2021. pripremili MOBIL AKCIJU POMOĆ NA PUTU! Porudžbinom Mobil 1 ili Mobil Super proizvoda ostvarujete pravo na VOZZi karticu pomoći na putu. Uslove možete pogledati u tabeli ispod:

 

Proizvodi Poklon kartica
Kupovinom 12 x 1L ili 4 x 4L ili 20L Vozzi 40 poklon kartica
Kupovinom 60L 2 x Vozzi 40 poklon kartica
Kupovinom 208L Vozzi RS poklon kartica

 

Vozzi program pomoći na putu tokom 12 meseci omogućava vam sledeće pogodnosti:

  1. VOZZi 40 poklon kartica: u slučaju kvara ili saobraćajne nesreće obezbeđen je šlep vozila do 40km, manja popravka na putu i parking u bazi VOZZi partnera do 48h.
  2. VOZZi RS poklon kartica: u slučaju kvara ili saobraćajne nesreće obezbeđen je šlep vozila sa prevozom svih putnika iz vozila sa neograničenom kilometražom na teritoriji Srbije, šlep vozila do 40km, manja popravka na putu, hotelski smeštaj za putnike do 48h i parking u bazi VOZZi partnera do 48h.

 

Kako da aktiviram karticu?

Sve što je potrebno da uradite nakon što dobijete Vozzi karticu jeste da skinete VOZZi aplikaciju na Vaš mobilni telefon, registrujete se i nakon registracije unesete aktivacioni kod - ukucavanjem broja sa kartice ili skeniranjem QR koda sa kartice i nakon 24h kartica će Vam biti aktivirana i spremna za upotrebu.

 

Požurite jer akcija traje dok traju zalihe!

 

Porudžbine možete izvršiti preko teritorijalnih predstavnika prodaje Plattner d.o.o., pozivom na broj 021 21 000 42 ili preko Plattner b2b portala za profesionalne kupce.

 

Želimo Vam srećan put!

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram