Javno pokazna vežba o protivpožarnoj zaštiti, Plattner doo

Prošlog meseca je u prostorijama kompanije Plattner doo sprovedena Javno pokazna vežba o protivpožarnoj zaštiti, u saradnji sa Vatrogasnom jedinicom Bačke Palanke i Crvenim krstom.

S obzirom na prirodu našeg poslovanja briga za životnu sredinu, kao i za bezbednost i zdravlje naših zaposlenih, ali samih kupaca i posetilaca naše kompanije su naši prioriteti. Težimo tome da osiguramo i održimo zdravo i bezbedno radno okruženje, uklanjanjem opasnosti, smanjenjem rizika po bezbednost i zdravlje na radu, kao i podizanjem svesti među našim zaposlenima. Te je ova vežba, čiji je cilj izvođenja bio edukacija zaposlenih u kriznoj situaciji ali i uvežbavanje samih pripadnika vatrogasne jedinice Bačke Palanke, samo još jedan primer sprovedene obuke u našoj kompaniji.

Naši zaposleni su imali priliku da vide akciju otkrivanja i gašenja požara, evakuacije ljudi i ukazivanje pomoći povređenim licima, ali i priliku da sami učestvuju u gašenju manjeg požara protivpožarnim aparatima.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim pripadnicima Vatrogasne jedinice Bačke Palanke i Crvenog krsta na divnoj saradnji, efikasnoj i uspešno obavljenoj edukaciji!

A kako je sve to izgledalo pogledajte u videu koji smo pripremili za vas:

 

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram