PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL™ REŠENJA
ZA PROIZVODNJU HRANE, PIĆA I RASHLADNE MAŠINE
Zaštitite vašeg potrošača i vaše poslovanje pomoću naših NSF H1 registrovanih maziva ...

OSIGURAJTE NAJVEĆI NIVO KVALITETA HRANE

Industrija prerade hrane i pića suočena je sa jedinstvenim izazovima. Ne samo da morate težiti ka maksimalnoj produktivnosti, već se morate zaštititi i od mogućnosti zagađenja hrane mazivima i uljima.
PLATTNER nudi razna registrovana maziva (NSF H1) namenjena za rashladne sisteme kao i slučajni kontakt sa hranom. Podržan sa više od 100 godina stručnosti u industriji, nova Mobil SHC Cibus ™ serija maziva, koja uključuje kompresorska, hidraulična i reduktorska ulja, zajedno sa Mobilgrease FM serijom i Mobil SHC Polyrex serijom masti, dizajnirana su za širok opseg primene i često ekstremne uslove rada.
Mobil SHC Cibus serije su takođe pogodne za upotrebu u Halal i Kosher (Parve) pripremu hrane.
Temeljno testirana pre komercijalizacije, Mobil industrijska maziva podržana su odobrenjima proizvođača i iskustvom na terenu.

KREIRANO ZA EKSTREME

Pored naših naprednih Mobil industrijskih proizvoda, nudimo i široku paletu savetodavnih usluga rukovanja. Dajemo savete o upravljanju procesom podmazivanja i nadgledanju stanja, zamene ulja i obuke na licu mesta, naše usluge su dizajnirane tako da smanje rizik od kontaminacije i obezbede duži vek radne opreme.
Otkrijte više o tome kako naša rešenja za podmazivanje mašina za proizvodnju hrane mogu imati koristi za vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram