ExxonMobil je lansirao novi proizvod - Mobil DTE 20™ Ultra Seriju

Sa ponosom Vam predstavljamo Mobil DTE 20™ Ultra seriju hidrauličnih ulja visokih performansi, razvijenu po potrebama tržišta i rame uz rame sa vodećim imenima u industriji. Nova serija formulisana je tako da pruži snažne performanse protiv habanja i čak dvostruko duže intervale zamene, kao širok spektar primene ulja u mašinama pod visokim pritiskom, omogućavajući proizvođačima da smanje troškove, povećaju produktivnost kao i da smanje štetan uticaj na životnu sredinu.

 

Vrhunske performanse Mobil DTE 20™ Ultra

Ova serija maziva nudi izuzetnu termičku i oksidacionu stabilnost, poboljšanu zaštitu od korozije i kontrolisanu deemulzivnost. Pored toga, njene performanse za održavanja čistoće štite ključne komponente mašine, kao što su servo i proporcionalni ventili koji se nalaze u mnogim modernim hidrauličnim sistemima.

Ova serija maziva može smanjiti učestalost održavanja, smanjujući na taj način interakciju čovek-mašina, što fabriku čini sigurnijom za radnike u proizvodnji. Pored toga, sa dvostrukim vekom trajanja ulja, može smanjiti potrošnju hidrauličnog ulja pružajući poboljšanu kontrolu naslaga od 89,2% za duži vek trajanja ulja i precizne operacije. Ona takođe pruža vrhunsku zaštitu od habanja što ima za rezultat duži životni vek komponenata.

 

Jedan proizvod, višenamenska primena 

Ova serija je pogodna za hidraulične sisteme gde je potrebna velika nosivost i kada je od velike važnosti zaštita od korozije tankim uljnim filmom. Ono što je važno je da njihova kontrola nad stvaranjem naslaga omogućava operaterima da odaberu jedan proizvod za čitav niz primena - smanjenje (optimizacija) zaliha.

Odobreno od vodećih proizvođača opreme

Mobil DTE 20™ Ultra serija je već prošla test za hidraulične pumpe Bosch&Rexroth Fluid Rating List 90245, EATON E-FDGN-TB002-E i Denison HF-0, 1, 2. Prema Eatonovom testu 35VK25, industrijskom ispitivanju priznatom za hidrauličnu tečnost, Mobil DTE 20™ Ultra serija pruža veću zaštitu od habanja za više od 72%.

Takođe ispunjava relevantne zahteve i u skladu je kako sa ISO tako i sa DIN industrijskim standardima.

 

Mešljivost sa prethodnom DTE 20 serijom

Mobil DTE 20™ Ultra serija je kompatibilna sa trenutnom Mobil DTE 20 serijom. Međutim, za optimalne performanse proizvoda preporučujemo procenat prethodnog (starog) proizvoda do 10%.

 

Više informacija o proizvodu potražite na sledećim linkovima:

 

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram