Drlja 1967 d.o.o. - saradnja koja traje i daje rezultate

Posećujući poslovne partnere kompanije Plattner d.o.o. stigli smo i do naših komšija preduzeća Drlja 1967 d.o.o. iz Bačke Palanke, iza kojih stoji decenija uspešnog poslovanja.

Preduzeće Drlja 1967 d.o.o. osnovano je u septembru 2011. godine i od tada uspešno posluje i širi svoju delatnost, te je 2020. godine potecijal prepoznalo i u biogasu pa je svoju farmu svinja kao i uspešno bavljenje ratarstvom obogatilo biogasnim postrojenjem. Prvo biogasno postrojenje koje pokreću motori Jenbacher serije 3, tačnije model 320 pušteno je u rad u junu 2020. godine kada je proizveden i prvi kW električne energije, a svoj pun kapacitet dostiglo je već u avgustu iste godine zahvaljujući stručnom timu ali i Mobil uljima. Kako nam je rekao i naš sagovornik za nesmetan rad ovog postrojenja pobrinulo se mazivo Mobil Pegasus 710 sa kojim su oni kao preduzeće veoma zadovoljni i toplo ga preporučuju, te će ono biti izbor i za drugo biogasno postrojenje koje se pušta u rad za desetak dana.

Pored Mobil Pegasus ulja naši saradnici koriste i Mobil ulja za reduktore, što u mnogome doprinosi dodatnim uštedama i produženim intervalima zamene. A kada smo već kod intervala zamene ulja, naši saradnici se mogu pohvaliti izuzetno dugim intervalima zamene od 3.500 radnih sati, a trenutno su dostigli radni kapacitet od 9.000 radnih sati. Sva ulja se u saradnji sa Plattner d.o.o. šalju na detaljne analize i time doprinose nesmetanom radu mašina. Bitno je naglasiti da su svi nusproizvodi, i čvrsti i tečni digestat, dalje iskorišteni, prevezeni sopstvenim vozilima i aplicirani na poljima tako da se ništa od nusproizvoda ne baca.

Inače, kompanije Plattner d.o.o. i Drlja 1967 d.o.o. uspešno sarađuju od samog osnivanja, te naši prijatelji svoje poverenje poklanjaju isključivo Mobil proizvodima.

Kao što je već napomenuto Drlja 1967 d.o.o. se nalazi u Bačkoj Palanci, a u slučaju potrebe našeg sagovornika, rukovodioca biogasnog postrojenja Petra Markovića možete kontaktirati putem telefona 060/3710896 ili putem e-mail adrese petar.markovic@drljagroup.rs

 

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram