PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL SHC™

REŠENJA ZA
INDUSTRIJU PAPIRA
Projektovano je da optimizuje kompletan opseg primene u proizvodnji celuloze i papira.

DODAJTE PRODUKTIVNOST U PAPIR

Bez obzira da li proizvodite novinski papir, fini papiri ili valoviti karton; optimizacija vaše opreme je od velikog značaja za povećanje vaše produktivnosti.
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u industriji kreirana je Mobil SHC PF 462 visoko-temperaturna mast dizajnirana da pruži odličnu mazivost, otpornost na koroziju, termičku i oksidativnu stabilnost i hemijsku inertnost za veliki broj zahtevnih primena.
Zato su Mobil sintetička SHC ulja i masti dizajnirana da traju znatno duže od klasičnih mineralnih ulja kako bi neprestano i efikasno poslovali u izazovnim radnim okruženjima u obradi celuloze i papira.

PODRŽANO OD STRANE VRHUNSKIH INDUSTRIJSKIH STRUČNJAKA

Pored naših naprednih Mobil industrijskih proizvoda, nudimo i široku paletu savetodavnih usluga rukovanja. Dajemo savete o upravljanju procesom podmazivanja i nadgledanju stanja, zamene ulja i obuke na licu mesta, naša rešenja za opremu za proizvodnju celuloze i papira dizajnirana su tako da omoguće uštedu preko poboljšane pouzdanosti i smanjenja upotrebe masti i radne snage kroz produžene intervale ponovnog podmazivanja.
Otkrijte više o tome kako naša rešenja za podmazivanje opreme za proizvodnju celuloze i papira mogu imati koristi za vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram