PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
MOBIL SHC™

REŠENJA ZA
INDUSTRIJU PAPIRA
Projektovano je da optimizuje kompletan opseg primene u proizvodnji celuloze i papira.

DODAJTE PRODUKTIVNOST U PAPIR

Bez obzira da li proizvodite novinski papir, fini papiri ili valoviti karton; optimizacija vaše opreme je od velikog značaja za povećanje vaše produktivnosti.
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u industriji, koje ExxonMobil poseduje, kreirana je Mobil SHC™ PF 462 visoko-temperaturna mast koja pruža odličnu mazivost, otpornost na koroziju, termičku i oksidativnu stabilnost i hemijsku inertnost i koja je namenjena velikom broju zahtevnih primena.
Činjenica je da su Mobil SHC™ sintetička ulja i masti napravljena tako da traju znatno duže od klasičnih mineralnih ulja kako bi obezbedila efikasno poslovanje u izazovnim radnim okruženjima u obradi celuloze i papira.

PODRŽANO OD STRANE VRHUNSKIH INDUSTRIJSKIH STRUČNJAKA

Pored naših naprednih Mobil™ industrijskih proizvoda, nudimo savete u vezi sa rukovanjem istih. Dajemo savete o upravljanju procesom podmazivanja i nadgledanju stanja, zamene ulja i obuke na licu mesta, naša rešenja za opremu za proizvodnju celuloze i papira osmišljena su tako da omoguće dodatnu uštedu, poboljšanu pouzdanost i smanjenje upotrebe masti i radne snage kroz produžene intervale ponovnog podmazivanja.
Otkrijte više o tome kako naša rešenja za podmazivanje opreme za proizvodnju celuloze i papira mogu imati koristi za vaše poslovanje.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram