PLATTNER
AUTORIZOVANI MOBIL™ DISTRIBUTER
Saznajte više
Mobil Delvac
MOBIL DELVAC™
ULJA ZA POLJOPRIVREDNU
MEHANIZACIJU
Mobil Delvac™ ulja i maziva za vašu poljoprivrednu mehanizaciju 

Ulja za poljoprivrednu mehanizaciju

Podmazivanje igra ključnu ulogu u pravilnom održavanju poljoprivredne mehanizacije, kao sto su traktori i kombajni ali i u produženju njihovog radnog veka. 
Održavanje opreme u savršenom radnom stanju je bitno za dostizanje ciljeva proizvodnje – drugim rečima efikasnosti vođenja gazdinstva. Iz tih razloga ExxonMobil je kreirao kompletan paket Mobil™ proizvoda koji pomažu u zaštiti i očuvanju opreme tokom cele godine, čineći vaše poslovanje efikasnijim, unapređuju kvalitet agrotehničkih mera doprinoseći ukupnim prinosima.
Kvalitet i performanse ovih maziva dokazana su kako u laboratoriji, tako i na terenu u najtežim uslovima rada i potvrđena od strane miliona zadovoljnih korisnika širom sveta. Činjenica je da štite motor preko preporučenih intervala zamene, poboljšavaju pouzdanost i upotrebljivost vaše mehanizacije, optimizuju performanse vaše poljoprivredne opreme i što je najvažnije smanjuju operativne troškove. Više o proizvodima saznajte klikom na brošuru ispod.
Mobil Agri brošura (PDF)

Osigurajte uspeh vašeg poslovanja

Kao što smo i napomenuli Mobil™ linija proizvoda namenjena poljoprivrednoj mehanizaciji posebno je kreirana da ispuni sve propisane zahteve vaše opreme, a pri tome nudi konstantan nivo zaštite. Bez obzira da li vam treba motorno ulje, maziva ili bilo koji drugi proizvod za vašu mehanizaciju, mi imamo pravo rešenje za vas. 
Naš cilj je da vam ponudimo proizvode koji su vam potrebni, sa performansama i specifikacijama koje vaša mehanizacija zahteva kako bi se posao obavio efikasnije, a mehanizacija i oprema sačuvali.
Kontaktirajte nas
Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram