U Novom Sadu održan je Mobil 1™ & Suzuki Open day

U subotu 21.09.2024. godine održan je Mobil 1™ & Suzuki Open day u Beta Motors Centru u Novom Sadu. Posetiocima je, uz dobru muziku, meze i piće predstavljena široka ponuda Suzuki automobila po specijalnim cenama.

Posebnu pažnju privukao je avanturistički off-roud automobil atraktivnog izgleda napravljen da podrži ozbiljne terenske vožnje - Jimny, ali i elegantna Vitara idealna za daleka porodična putovanja. Tu je svakako bio i nezaobilazni i odvažani Swift odlikovan nižim elegantnim i izraženim linijama idealan za gradsku vožnju.

Kao zvanični partner Suzuki automobila za Srbiju posetiocima je bio predstavljen i visokokvalitetan Mobil 1™ brend ulja i maziva koji je na tržištu prisutan već više od 50 godina i broji milione zadovoljnih korisnika. Snažna zaštita od habanja, održavanje čistoće motora, lako pokretanje u uslovima hladnog vremena, ali i vrhunske performanse na visokim temperaturama samo su neke od kvaliteta zbog kojih je Mobil 1™ proglašeno za vodeće sintetičko motorno ulje u svetu. A koliko kompanija ExxonMobil veruje u svoje proizvode, garantuje njihov kvalitet i stoji iza njih govori i to da je pokrenut program Mobil 1™ garancije, gde prelaskom na Mobil 1™ motorno ulje u toku garantnog roka proizvođača automobila, ili tokom prvog servisa van garantnog roka, korisnik ostvaruje pravo na garanciju za narednih 5 godina ili pređenih 160.000 kilometara. Ovo partnerstvo naglašava važnost korišćenja pravih maziva za održavanje i dug životni vek vozila i maksimiziranje performansi, što olakšava vlasnicima Suzukija da izaberu pouzdane proizvode za svoje automobile.

Pored Suzuki automobila i široke linije Mobil 1™ premium brenda, predstavljeni su i Loncin kvadovi i Voge motocikli koji su posetiocima tog dana bili raspoloživi za testiranje. A svaki posetilac imao je priliku da dobije i vredan poklon.

Sve u svemu, bila je to odlična prilika za sve entuzijaste automobila kao i potencijalne kupce da dobiju širu sliku o predstavljenim brendovima i donesu najbolju odluku za sebe.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim posetiocima i partnerima i nadamo se da smo uspeli da ispunimo vaša očekivanja!

Copyright © 2020 Plattner
|
Website Terms & Conditions
closearrow-circle-o-downbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram