Mobil TM
Kontakt

Pronadji Mobil 1 Srvis

Product Data Sheet

Product Data Sheet

Mobil 1 program za servise

workshop-program
Baziran na snazi Mobil brenda, Mobil 1 program je namenjen servisima, kreiran da omogući povećanje imidža i profitabilnosti nezavisnih servisa.

Mobil maziva pokrivaju tržište. Budući da je serija motornih ulja kreirana da obezbedi izvanredne performanse za sve tipove vožnje i uslove rada, možete biti uvereni da ćete Mobil ponudom zadovoljiti potrebe svojih klijenata. Premašujući industrijske standarde, uz preporuke pobedničkih timova na trkama, Mobil 1 pruža veće performanse i zaštitu nego konvencionalna ulja, što obezbeđuje duži životni vek motora.

Povezujući svoje poslovanje sa vodećim brendom koji je kod kupaca prepoznatljiv i kojem veruju, Mobil 1 program za servise omogućiće Vam da privučete i zadržite lojalne kupce.

Sa Mobil 1 programom za servise, Vaše poslovanje imaće sledeće benefite:

  1. Brend – zahvaljujući dokazanim svedočanstvima i globalnoj prepoznatljivosti u omogućavanju zaštite i performansi u kritičnim uslovima, Mobil 1 preporučuje veliki broj vrhunskih svetskih, originalnih proizvođača opreme OEM, kao i članovi pobedničkih timova na trkama. Povezivanjem vodećeg brenda sintetičkih motornih ulja sa Vašim poslovanjem, snaga Mobil 1 doprineće povećanju prepoznatljivosti nivoa servisa i time pokazati da su kvalitetna maziva deo Vaše delatnosti.

     

  2. Brendiranje i marketing podrška - sa širokom paletom materijala koji će pomoći da se Vaš objekat dovede u vezu sa Mobil 1, kao što je spoljni izgled, prijemno odeljenje, radno mesto, unutrašnjost i promotivni materijal, Mobil 1 program za servise omogućiće da dosledno prenesete imidž robne marke visokog kvaliteta kako bi privukli pažnju klijenata.

     

  3. Znanje i operativna podrška – od podrške u svakodnevnom poslovanju do profesionalnih treninga i razvoja veština koji će Vam omogućiti da postanete ekspert u zameni ulja, Mobil 1 program za servise pružiće alate koji će Vam omogućiti potrebnu maksimizaciju poslovnog rasta i razvoja, uz održivost i kvalitet.

     

Kao deo Mobil 1 programa, pružićemo Vam podršku u izdvajanju Vašeg objekta od konkurencije i povećanju sopstvenog profita putem prodaje kompletnog asortimana Mobil proizvoda. Radeći zajedno možemo Vašim klijentima pružiti ne samo najbolji brend maziva, već i neuporedivu uslugu.

Kontaktirajte nas već danas da zajedno obezebedimo vodeću poziciju Mobil 1 programom za servise.

1Izjave su bazirane na rezultatima istraživanja o proceni svetske potražnje za sintetičkim mazivima, kompanije Kline & Company iz 2013. godine.