Mobil TM
Kontakt

Pronadji Mobil 1 servis

Koje ulje za moj Opel?

Postoji čitav asortiman Mobil motornih ulja pogodnih za različite modele Opel automobila, kako benzinskih tako i CDI dizel motora. Na primer, postoje Mobil motorna ulja projektovana da budu pogodna za dizel Opel modele kao što su Opel Corsa SXi 1.4 , ali i ulja za Astra modele kao što je Opel Astra 1.4i 16v vvt.

Uobičajena odobrenja motornih ulja za Opel ulje:

Kako mogu uštedeti novac korišćenjem Mobil 1?

Potpuno sintetičko ulje kao Mobil 1 cirkuliše kroz motor vašeg Opel mnogo lakše nego konvencionalno mineralno ulje, tako da motor radi mnogo efikasnije. Mobil 1 radi mnogo brže tako da motor dostiže maksimalnu operativnu efikasnost mnogo ranije. Ovi benefiti znače potencijal u efikasnosti potrošnje goriva koji vam štede novac na gorivu.

Bez obzira na to da li imate porodični Opel Zafira ili Opel Insignia, koristite selektor ulja kako bi pronasli odgovarajuće Mobil ulje za vaš Opel.

Mobil Super 3000 XE 5W-30

Mobil 1 motorna ulja za Opel vozila :

Mobil 1 ESP 0W-40
Mobil Super 3000 XE 5W-30
Mobil Super 3000 5W-40

Za najnovije specifikacije i odobrenja za ova motorna ulja, proverite Product Data Sheet.

Kako potpuno sintetičko ulje štiti moj Opel motor?

Testovi pokazuju da Mobil 1 može doseći sve pokretne sklopove motora 15 sekundi pre nego konvencionalna ulja. Dok ulje potpuno ne procirkuliše, trenje izmedju suvih sklopova motora će polako smanjiti životni vek motora. Sintetička ulja kao što je Mobil 1 podmazuju momentalno, štiteći tako svaki pokretni sklop motora, što se vremenom može iskazati kao ušteda u troškovima održavanja.

Koje ulje da kupim za moj Opel?

Veoma je bitno da koristite ispravno ulje u vašem automobilu prema Opel proizvodjačkim specifikacijama.  Korišćenje ispravnog Mobil 1 ulja za vreme redovnog održavanja, prema servisnoj knjižici neće uticati na Opel proizvodjačku garanciju. Možete proveriti preporuku za Mobil ulje koristeći selektor ulja pretražujući model i godinu proizvodnje vašeg auta.

Nazad

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet