Mobil TM
Kontakt

Pronadji Mobil 1 servis

Koje ulje za moj Chevrolet?

Postoji čitav asortiman Mobil motornih ulja pogodnih za različite modele Chevrolet automobila, kako benzinskih tako i VCDI dizel motora. Na primer, postoje Mobil motorna ulja projektovana da budu pogodna za dizel Chevrolet modele kao što su Chevrolet Cruze 1.8LT, ali i ulja za manje modele kao što je Chevrolet Aveo 1.2 LS.

Uobičajena odobrenja motornih ulja za Chevrolet:

Kako mogu uštedeti novac korišćenjem Mobil 1?

Potpuno sintetičko ulje kao Mobil 1 cirkuliše kroz motor vašeg Chevrolet mnogo lakše nego konvencionalno mineralno ulje, tako da motor radi mnogo efikasnije. Mobil 1 radi mnogo brže tako da motor dostiže maksimalnu operativnu efikasnost mnogo ranije. Ovi benefiti znače potencijal u efikasnosti potrošnje goriva koji vam štede novac na gorivu

Bez obzira na to da li imate Chevrolet Lacetti  ili Chevrolet Captiva, koristite selektor ulja kako bi pronasli odgovarajuće Mobil ulje za vaš Chevrolet.

Mobi 1 ESP Formula 5W30

Mobil 1 motorna ulja za Chevrolet vozila:

Mobil 1 ESP 0W-40
Mobil 1 ESP 0W-30
Mobil 1 FS 0W-40

Za najnovije specifikacije i odobrenja za ova motorna ulja, proverite Product Data Sheet.

Kako potpuno sintetičko ulje štiti moj Chevrolet motor?

Testovi pokazuju da Mobil 1 može doseći sve pokretne sklopove motora 15 sekundi pre nego konvencionalna ulja. Dok ulje potpuno ne procirkuliše, trenje izmedju suvih sklopova motora će polako smanjiti životni vek motora. Sintetička ulja kao što je Mobil 1 podmazuju momentalno, štiteći tako svaki pokretni sklop motora, što se vremenom može iskazati kao ušteda u troškovima održavanja.

Koje ulje da kupim za moj Chevrolet?

Veoma je bitno da koristite ispravno ulje u vašem automobilu prema Chevrolet proizvodjačkim specifikacijama. Korišćenje ispravnog Mobil 1 ulja za vreme redovnog održavanja, prema servisnoj knjižici neće uticati na Chevrolet proizvodjačku garanciju. Možete proveriti preporuku za Mobil ulje koristeći selektor ulja pretražujući model i godinu proizvodnje vašeg auta.

Nazad

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet