Mobil TM
Kontakt

Siki export d.o.o. – godinama uz Mobil Delvac 

28.08.2019

Da ni ovakvi izazovi ne predstavljaju problem za Mobil Delvac liniju proizvoda za komercijalna vozila uverili smo se i tokom posete našem dugogodišnjem poslovnom partneru firmi Siki Export iz Malog Zvornika. 

 

Vlasnik i direktor firme Siniša Milićević upoznaje nas sa svojom firmom. Siki Export osnovan je 2007. godine, kada je sa samo jednim kamionom započela delatnost kojom se i danas bavi, a to je prevoz i trgovina kamenom i kamenim agregatima. Locirana u Malom Zvorniku uz desnu obalu Drine, firma je u poslednjih 13 godina rasla korak po korak. Danas firma ima 25 zaposlenih, svoju liniju za tehnički pregled vozila, a  flota od 21 šlepera/kipera doprema kamen i kamene agregate većinom do gradilišta u Vojvodini. Za pouzdan transport Siki export svoje poverenje poklonio je vozilima marki MAN i Mercedes, koji svake godine prevale oko tri miliona kilometara. Upravo zbog činjenice da gotovo svaki kamion mora imati četiri redovna servisa godišnje, firma ima sopstveni servis u kojem održava flotu svojih vozila. Od 2013. Siki Export sarađuje sa Plattner d.o.o. a u svojim vozilima isključivo koristi Mobil Delvac motorna ulja, kako Mobil Delvac XHP ESP, tako i MX liniju ove porodice ulja namenjene za komercijalna vozila, koja pružaju maksimalnu zaštitu motora koji rade pod teškim uslovima i velikim opterećenjima. U svom servisu, pred motornih ulja, ova firma koristi i kompletan „Bumper to bumper“ program ExxonMobil proizvoda, koji uključuje i Mobil Grease masti, ulja za menjače i hidrauličke sisteme. 
Kako nas je informisao direktor firme Milićević, prelazak sa proizvoda različitih marki koje je godinama koristio na Mobil proizvode i saradnju sa Plattner d.o.o. pokazao se kao odličan poslovni potez. Pored uvek raspoloživih proizvoda u traženim količinama i brze isporuke, u celoj floti teških teretnih vozila osetna je veća pouzdanost, manji broj kvarova, ali i smanjenje potrošnje goriva, što su ključni faktori za poslovanje firme, čija delatnost podrazumeva i veoma striktne rokove isporuke. 
Siki Export d.o.o. se nalazi u Malom Zvorniku, na adresi Svetosavska 37A, a kontaktirati se može putem telefona 015 470 555, ili putem E-maila: siki.export@gmail.com         
 

 

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet