Mobil TM
Kontakt

Stil Komerc – 20 godina rada sa stilom

21.04.2019

Posećujući dugogodišnje poslovne partnere Plattner d.o.o. do sada smo predstavili autoservise, servise komercijalnih vozila i transportna preduzeća, ali ne i partnere kojima je u osnovna delatnost trgovina. Upravo zbog toga, otišli smo do Aranđelovca i saznali kako posluje Stil Komerc d.o.o.. Firma je osnovana 1998. a nama posebno važna informacija je da Stil Komerc još od 2001. godine u Aranđelovcu i regiji oko Aranđelovca distribuira Mobil™ proizvode.

Vlasnik i direktor firme Predrag Marićević nas informiše da je Stil Komerc d.o.o. veleprodaja i maloprodaja ulja i maziva i delova, opreme i auto kozmetike, sa pet zaposlenih. Specifičnost usluga koje pruža svojim komitentima je i da u svom servisu, uz kupljeno ulje nudi i besplatni laki servis, odnosno, besplatnu zamenu ulja i filtera na vozilu.

Marićević nam kaže da su kupci veoma zadovoljni ovom dodatnom uslugom, pa kroz laki servis godišnje prođe između 2.500 i 3.000 vozila, što je impresivna brojka. Iako kao trgovina radi i sa drugim markama, Stil Komerc  je brendu Mobil veran već 18 godina. Godišnje svojim kupcima isporuči oko 17 tona Mobil proizvoda, a pored motornih ulja za putnička i komercijalna vozila, industrijskim pogonima u Aranđelovcu i okolini isporučuje i proizvode iz ponude Mobil industrijskih ulja maziva i masti. Marićević kaže: „ Saradnja sa Plattner d.o.o. je za nas dobitna kombinacija. Uz odlične uslove poručivanja, paletu proizvoda i rokove isporuke, u svakom trenutku smo u mogućnosti da ispunimo svaku porudžbinu kupca, bez obzira na specifičnost ili količinu. Upravo zbog toga naša saradnja traje već 18 godina, a gotovo svake godine nalazimo i načina da našu saradnju proširimo i unapredimo. Iako svakako dosta radimo sa Mobil 1™ i Mobil Super™ proizvodima za putnička vozila, veoma smo zadovoljni potražnjom za Mobil Delvac i Mobil Delvac 1 motornim uljima za komercijalna vozila, a pogotovo Mobil programom industrijskih proizvoda, pre svega zbog striktnih specifikacija koje zahtevaju industrijski pogoni“.
A mi nemamo razloga da sumnjamo da će se saradnja sa našim ljubaznim domaćinom nastaviti i narednih 18 godina, i još samo možemo da dodamo da sa Stil Komerc d.o.o. možete upoznati preko internet sajta www.stilkomerc.rs , u kontakt možete stupiti putem maila: stilkom@mts.rs, ili na brojeve telefona: 034 722 866 i 034 722 855. 
          

 

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet