Mobil TM
Kontakt

Poseta: MB Trans – isporuka u pravom trenutku uz Mobil Delvac maziva

08.03.2019

U Novom Slankamenu je 1992. Godine osnovana firma MB Trans, koja je za 27 godina, bez preterivanja, izrasla u transportni i logistički gigant. Šleperi MB Transa krstare celom Evropom, a oblasti u kojima najviše pružaju svoje usluge su prehrambena industrija, automobilska industrija, tekstilna industrija, građevinarstvo i industrija pića.

Među specifičnostima usluga transporta roba koje vrši MB Trans su „Just in time“ isporuke, koje zahtevaju poštovanje dogovorenih termina bez ikakvih odstupanja ili kompromisa. To znači da flota mora u svakom trenutku, 365 dana u godini, funkcionisati besprekorno, bez kvarova i zastoja. Referenc lista ovog transportnog preduzeća je toliko duga da je ne pominjemo samo zbog izvesne mogućnosti da nekog od renomiranih partnera nenamerno izostavimo.  

Flota kojom posluje MB Trans je impresivna. Broji 155 šlepera marki Mercedes-Benz i DAF, kao i pet lakih dostavnih vozila, od čega su čak 70% voznog parka vozila Euro 6 norme emisije izduvnih gasova. U prošloj  poslovnoj 2018. godini vozila MB Transa su prevezla 12.754.000 kilometara, a o prosečnoj angažovanosti najbolje govori podatak da je svako raspoloživo vozilo prešlo oko 110.000 kilometara. 

MB Trans upravu i velik logistički centar ima u Inđiji, dok se u Starom Slankamenu nalazi moderan i odlično opremljen servis, u kojem rade osoblje i serviseri koji su školovani i stručno osposobljeni kod uvoznika marki vozila koje firma ima u svojoj floti. 
MB Trans još od 2008. godine sarađuje sa Plattner d.o.o. i svoje poverenje ukazuje Mobil proizvodima. Od motornih ulja u svojim vozilima najviše koristi Mobil Delvac XHP ESP M 10W-40, kao i ceo „Bumper to bumper“ program fluida za automatske menjače i hidrauliku, kao i masti prema specifikacijama koje propisuje proizvođač vozila.

Kako nam je prilikom posete rekao Generalni Direktor Miloš Tomašević, kvalitet Mobil proizvoda omogućava i korišćenje produženog intervala zamene, koji je zbog velike angažovanosti vozila veoma bitan. Isto tako, obzirom na brojne „Just in time“ ugovore, MB Trans u Plattner d.o.o. ima partnera koji može u pravom trenutku da isporuči potrebna ulja i maziva u garantovanom vrhunskom kvalitetu. Kompanija MB Trans se može upoznati preko web sajta: mbtrans.rs, a kontaktirati putem E-maila: office@mbtrans.rs ili putem telefona: 022 21 55 999.        
 

 

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet