Mobil TM
Kontakt

Todorović Company – eksperti za Italiju uz Mobil Delvac

05.02.2019

Mnogi koji robu transportuju u Italiju ili iz Italije znaju za Todorović Company. Ovo transportno preduzeće iz Ugrinovaca osnovano je u julu 1993. godine, a danas u svoje dve firme zapošljava 65 radnika. Todorović Company je firma specijalizovana za međunarodni transport svih vrsta roba, ali je svoj geografski fokus usmerila na celu Italiju, čijim putevima saobraćaju njihovi mnogobrojni šleperi. 
U floti trenutno raspolažu sa 50 šlepera, ali svoje poverenje nisu ukazali samo jednom proizvođaču nego u svom voznom parku imaju kamione različitih marki, kako potpuno nove tako i vozila koja su izašla iz fabričke garancije. Kako nas je informisao direktor Predrag Jeftić, ova impresivna flota vozila godišnje prelazi blizu četiri miliona kilometara, odnosno, oko 80.000 kilometara godišnje po svakom vozilu. Radi što efikasnijeg održavanja vozila Todorović Company raspolaže sopstvenim servisom sa iskusnim i obučenim radnicima, a rukovodilac servisa, Bojan Jakovljević, nam kaže da je na nivou cele flote ustanovljen interval redovnih servisa i zamene motornog ulja na svakih 35.000 kilometara, što se pokazalo optimalno u odnosu na marke vozila i pređenu kilometražu. Jednostavnije iskazano, svaki kamion minimalno dva puta godišnje prolazi kroz ciklus redovnog servisa. Servis teretnih vozila Todorović Company pored održavanja i servisiranja sopstvene flote vozila, radi i za druge klijente, kojima je potreba usluga ovog tipa. 
Sa firmom Plattner d.o.o. Todorović Company sarađuje već pet godina, koristeći Mobil™ proizvode, i to paletu po principu „Bumper to Bumper“, odnosno, pored najčešće korišćenih motornih ulja Mobil Delvac™ MX ESP 10W-30 i Mobil Delvac XHP ESP M 10W-40, za svoje kamione odabire fluide za automatske menjače i hidraulične sisteme, kao i kočiona ulja i brojne tipove masti za podmazivanje svih tačaka koje šleperi i prikolice zahtevaju. 
U poslovnoj saradnji sa Plattner d.o.o. predstavnici Todorović Company ističu dobre uslove poslovanja, dostupnost svih proizvoda u svakom trenutku, i brzinu isporuke poručenih proizvoda. 
Firma Todorović Company nalazi se na adresi Dr Đorđa Šuice, Ugrinovci-Busije, sa njihovim poslovanjem možete se upoznati putem sajta: www.todoroviccompany.com, a kontakti za pitanja transporta su 063 384 523, Email: office@todoroviccompany.com, dok su za pitanja na temu servisa kontakti: 063 390 715, i Email: truckservice@todoroviccompany.com 

 

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet