Mobil TM
Kontakt

Pronadji Mobil 1 servis

Mobilube 1 SHC 75W-90: Formulisan da postigne uštede u potrošnji goriva

Nudi potencijal uštede goriva
U dodatku na potpuno sintetička Mobil  motorna ulja, visoko performansna Mobil transmisiona ulja, masti za komercijalna vozila mogu pomoći u dodatnim prednostima za vlasnike flota – uključujući i uštsede u potrošnji goriva.            
Kroz inovativan dizajn, današnje manuelne transmisije i diferencijali su značajno poboljšali performansna svojstva komercijalnih vozila u smislu nosivosti, obrtaja, brzine i kontrole. Ovi dizajni su povećali zahteve za ulja da isporuče više nivoe performansi, produktivnosti i smanjenje operativne troškove. Za menjačke sklopove komercijlanih vozila kontrola trenja, habanje, termička stabilnost, smična stabilnost, rdja i prevencija korozije moraju biti optimalno izbalansirani. Ovo omogućava da ulje obezbedi dug vek menjača i zaptivki, glatku operaciju, pobojlšanu ekonomiju potrošnje, visoko opterećenje i visok obrt mogućnosti kroz različite aplikacije.

Kao odgovor na ova poboljšanja ExxonMobil je razvio Mobilube 1 SHC 75W-90 potpuno sintetičko transmisiono ulje kako bi obezbedilo izvanredne performanse i smanjilo operativne troškove komercijalnih vozila.

Mobil Delvac Gear Oil Spec

Mobilube 1 SHC 75W-90 – testiran da pokaže uštede goriva

U svrhe procene ušetede goriva, test Mobilube 1 SHC 75w-90 je uradjen korištenjem 440 HP Volvo FH13, 6x2 tractor natovaren do  38 t sa i-Shift transmission. Ciklus vožnje je izveden iz dugoročnih podataka sa dugih relacija i operacija u Evropi a testiranje je izvršeno na stazi MIRA u Velikoj Britaniji.  
Mobilube 1 SHC 75W-90 je korišten u transmisiji i diferencijalu i u poredjenju sa mineralnim uljem 80w-90 u transmisiji i 85w-140 u diferencijalu.

Mobilube 1 SHC 75W-90: Formulisan da postigne uštede u potrošnji goriva

 

Ušteda u potrošnji goriva od 1,2% je zabeležena u porednjenju sa mineralnim uljem. Uštede u potrošnji zavise od vozila, spoljne temperature, uslova vožnje, i viskoziteta ulja.

Raspitajte se za sintetička ulja
Sa potencijalom sintetičkih transmisionih ulja da obezbede kompanijama upravljanje flotom efikasnije uz manje troškove goriva i uz duži radni vek, operateri koji trenutno iznajmljuju usluge održavanja i servisiranja bi trebalo da zatraže sintetiku prilikom sledećeg servisa.
Pozovite Plattner za više informacija o Mobil Delvac uljima i kompletnom programu za flote.

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet