Mobil TM
Kontakt

Pronadji Mobil 1 servis

Ulja za Volvo kamione i autobuse

Ulja za Volvo kamione i autobuse

Volvo kamioni, šleperi, autobusi i druga laka komercijalna vozila mogu imati koristi od Mobil Delvac™ visoko performansnih sintetičkih ulja koja su projektovana da zadovolje sve od  Volvo FH 12 kamiona ili B7R autobusa do Volvo EW180C bagera, Mobil Delvac™ poseduje širok asortiman ulja na koja možete da se oslonite.

Tipične specifikacije i odobrenja za motorna ulja za Volvo kamione

Bez obzira da li Vam je potrebno Volvo VDS-4 ulje, Volvo VDS-3 ulje ili Volvo VDS-2 ulje, molimo Vas koristite “koje ulje – which oil” alat kako bi saznli koje je odgovarajuće Mobil™ ulje za Vaše Volvo komercijalno vozilo.

Mobil Delvac motorna ulja za Volvo kamione*

Zatražite ponudu »

Za najnovije specifikacije i odobrenja za ove Mobil proizvode, molimo Vas da pogledate list tehničkih karakteristika.

Kako mogu uštedeti novac korišćenjem Mobil Delvac 1™?

Potpuno sintetička ulja kao što je Mobil Delvac 1 lakše cirkulišu kroz Volvo motor nego tradicionalna mineralna ulja, pa motor radi efikasnije. Mobil Delvac 1 počinje sa radom ranije pa i Vaš motor dolazi do maksimalne efikasnosti brže. Oba pomenuta benefita znače da možete postići manju potrošnju goriva i samim tim uštedu u novcu na Vašoj floti.

Kako Mobil Delvac podržava Volvo Euro IV i V motore?

Ulja Mobil Delvac 1 LE 5W-30 i Mobil Delvac XHP LE 10W-40 sa zaštitiom izduvnog sistema sadrže napredne additive koji su stručno projektovani da pomognu pri produžavanju životnog veka i održavanju efikasnosti izduvnih sistema poput Volvo Diesel Particulate Filter (DPF).  DPF sistem se koristi da zadovolji Euro IV i Euro V standarde o zagađenju. Proizvodi koji održavaju efikasnost DPF sistema će takođe podržavati Euro VI limite o zagađenju kada stupe na snagu od 2014/2015.

Kako da pronađem odgovarajuće ulje za moje Volvo komercijalno vozilo?

Korišćenje ulja koje odgovara Volvo specifikaciji u Vasem šleperu ili kamionu je važno. Korišćenje odgovarajućeg Mobil Delvac ulja za vreme servisiranja neće uticati na Volvo proizvođačku garanciju kada je u skladu sa uputstvima u servisnoj knjižici. Tačnu Mobil preporuku za ulje možete dobiti korišćenjem koje ulje – which oil alata i pretragom proizvođača i modela Vašeg vozila.

*Podaci o proizvodima su bili tačni u vreme publikacije (Jun 2013)

« Nazad

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet