Mobil TM
Kontakt

Pronadji Mobil 1 servis

Ulja za Scania kamione i autobuse

Scania kamioni, šleperi, autobusi i druga laka komercijalna vozila mogu imati koristi od Mobil Delvac™ visoko performansnih sintetičkih ulja koja su projektovana da zadovolje Scania LDF i Scania Low Ash  specifikacije. Od Scania R serije ili Scania P serije do Scania Irizar i4 autobuskog ulja, Mobil Delvac™ poseduje širok asortiman ulja na koja možete da se oslonite.

Tipične specifikacije i odobrenja za motorna ulja za Scania kamione

Bez obzira da li Vam je potrebno Scania LDF, Scania LDF2, Scania LDF3 ili Scania Low Ash ulje, molimo Vas koristite “koje ulje – which oil” alat kako bi saznli koje je odgovarajuće Mobil™ ulje za Vaše Scania komercijalno vozilo.

Mobil Delvac motorna ulja za Scania kamione*

Zatražite ponudu »

Za najnovije specifikacije i odobrenja za ove Mobil proizvode, molimo Vas da pogledate list tehničkih karakteristika.

Kako Mobil Delvac podržava Scania Euro IV i V motore?

Ulja Mobil Delvac XHP LE 10W-40 sa zaštitiom izduvnog sistema sadrže napredne additive koji su stručno projektovani da pomognu pri produžavanju životnog veka i održavanju efikasnosti izduvnih sistema poput Scania Diesel Particulate Filter (DPF).  DPF sistem se koristi da zadovolji Euro IV i Euro V standarde o zagađenju. Proizvodi koji održavaju efikasnost DPF sistema će takođe podržavati Euro VI limite o zagađenju kada stupe na snagu od 2014/2015.

Kako da pronađem odgovarajuće ulje za moje Scania komercijalno vozilo?

Korišćenje ulja koje odgovara Scania specifikaciji u Vasem šleperu ili kamionu je važno. Korišćenje odgovarajućeg Mobil Delvac ulja za vreme servisiranja neće uticati na Scania proizvođačku garanciju kada je u skladu sa uputstvima u servisnoj knjižici. Tačnu Mobil preporuku za ulje možete dobiti korišćenjem koje ulje – which oil alata i pretragom proizvođača i modela Vašeg vozila.

*Podaci o proizvodima su bili tačni u vreme publikacije (Jun 2013)

« Nazad

B2B Online E-Order

Bussines to Consumer

Odaberi ulje

Product Data Sheet

Safety Data Sheet